Search for content, post, videos

Voi fi mereu singura! Cand simte o femeie cea mai cumplita singuratate

Chiar si femeile cu incredere maxima in fortele proprii au momente de singuratate cumplita, iar acestea sunt deseori accentuate de anumite ocazii la care se vad nevoite sa participe, bineinteles, singure.

Cand au fost parasite de un barbat „bun in aparenta”

Despartirile favorizeaza, mai mereu, sentimentul de singuratate, indiferent de cauzele lor. Insa o stare de singuratate cumplita in care au deseori impresia ca vor ramane vesnic singure apare dupa ce au fost parasite de un barbat „bun in aparenta”, in barbat care a transmis toate semnalele potrivite pentru o relatie serioasa, de durata.

Dupa o intalnire esuata

O intalnire esuata, in care nu au descoperit nimic placut in barbatul cu care au iesit in oras, accentueaza sentimentul de singuratate maxima chiar si in cazul celor mai increzatoare femei.

Cand rudele devin bagacioase

Intalnirile cu rudele, mai cu seama cu cele bagacioase care pun o mie si una de intrebari cu privire la viata amoroasa, genereaza un sentiment foarte neplacut in ceea ce priveste perspectivele de viitor ale unei femei neimplicate intr-o relatie serioasa.

Cand o cunostinta nesuferita se logodeste/marita

Toate femeile au cel putin o cunostinta de sex feminin pe care nu o suporta, pe care o considera urata sau, cel putin, insipida din toate punctele de vedere. Aflarea vestii ca aceasta urmeaza sa se casatoreasca sau chiar s-a maritat deja induce un sentiment de cumplita singuratate si ridica intrebare „Cum este posibil ca ea sa gaseasca pe cineva si eu nu?!”

La o reuniune profesionala casual

Petrecerile de firma sau alte reuniuni profesionale casual, in care angajatii sunt incurajati sa-si aduca si partenerii de viata, se pot transforma in momente de maxima singuratate: de la faptul ca trebuie sa precizeze ca vine singura la acele momente in care chiar va fi singura intr-o mare de oameni pe perechi, printre care se gaseste sigur cel putin o persoana care sa o intrebe „Dar de ce ai venit singura?”.

Cand Facebookul se umple de casatorii si copii

Chiar si o femeie increzatoare in fortele proprii poate avea sentimentul „Voi ramane vesnic singura!” atunci cand vede, de pe contul ei de Facebook, o gramada de poze si de anunturi cu casatorii sau botezuri.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *