Search for content, post, videos

VIDEO Sarutul pe gat! Cum sa-l faci ca s-o termini

Prea putini barbatii stiu ca gatul unei femei este, de fapt, propria lor arma care-i ajuta sa convinga femeia in cauza sa lase garda jos si sa se daruiasca total.

 

Gatul unei femei este una dintre cele mai erogene zone ale corpului, dar si cel mai usor de sarutat. Mai exact, la prima intalnire, o femeie mai repede se lasa luata in brate si sarutata delicat pe gat de barbatul cu care a iesit decat se lasa sarutata cu limba. Asadar, barbatii care au impresia ca au dat-o in bara pentru ca ea nu s-a lasat sarutata pe buze ar trebui sa incerce sa se apropie fizic de femeia pe care au pus ochii tintind la gatul ei.

 

Mai mult, femeile sunt obisnuite ca barbatii sa se incline sa le sarute pe buze, cu limba, nu au avut parte, in experienta lor amoroasa, de prea multi barbati care sa le ia mai intai in brate si sa le sarute pe gat. Astfel ca multe femei vor fi luate prin surprindere, iar pana sa apuce sa se dea usor la o parte, o sa constate ca senzatie este prea placuta ca sa nu raspunda in acelasi fel.

 

Totodata, sarutul pe gat genereaza eliberarea de endorfine, acei hormoni care ofera o stare de bine, de relaxare, de placere, care si sporesc senzatia de excitare si accelereaza fluxul de sange care trece prin peretii vaginului. Iar toate acestea pot porni foarte simplu de la un sarut pe gat.

 

Cu cat un barbat saruta mai mult gatul unei femei, cu atat ea va fi mai relaxata si mai dispusa sa se daruiasca. De altfel, chiar si pentru initierea unei partide de sex sunt mai eficiente sarutarile din zona gatului decat sarutul frantuzesc clasic.

 

Totusi, pentru ca sarutul pe gat sa fie unul reusit, indiferent ca este primul contact fizic sau ati facut deja sex, sarutul nu trebuie sa fie impulsiv. Incepe usor, apropiindu-ti buzele de gatul ei, de ceafa ei, respira usor astfel incat sa o incalzeasca suflul tau, lipeste-ti buzele de pielea ei, preseaza usor, muta-ti buzele plimbandu-le practic pe gatul ei. Orice ai face, nu scoate din prima limba si nu o umple de saliva in primele cinci secunde. Umezeala generata de saliva devine placuta abia dupa ce femeia se relaxeaza si se excita sexual, inainte de a intra in aceasta stare fiind, pur si simplu, scarboasa.

 

Dupa ce ti-ai plimbat buzele pe gatul ei si ai incalzit-o cu suflul tau, poti incepe sarutul propriu-zis prin apucarea unor mici portiuni de piele cu buzele, chiar si cu dintii (dar sa nu doara, cel putin nu la inceput), sub forma unor mici ciupituri. Acum poate interveni si limba. Ideal este sa folosesti doar varful sau lateralele, nu toata suprafata limbii, caci s-ar putea sa aiba senzatia ca o limge pe gat cainele ei labrador si nu barbatul pe care il place.

 

Orice zona de la nivelul gatului genereaza placere, de la ceafa, pe oasele coloanei, inconjurand gatul pana la clavicule si umeri.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *