Search for content, post, videos

VIDEO Pozitii sexuale folosite de curtezane. Cum ii innebuneau pe barbati

Curtezanele erau mult mai mult decat simple prostituate, in perioada feudala si in cea renascentista ele fiind cunoscute pentru puterea lor de convingere pe care o aveau asupra conducatorilor de stat, putere a carei origine venea, de fapt, din puterea lor de seductie ce-i innebunea pe barbati.

 

Cuvantul “curtezana” provine, de fapt, din termenul “curtean”, referindu-se astfel la acele persoane care traiau in marile curti regale sau ale nobililor din epoca feudala si renascentista. Conotatia sexuala pe care a capatat-o cuvantul provine din activitatea propriu-zisa a femeilor curtezane. Acestea erau foarte bine educate, cu un nivel superior de cunostinte, fiind scolite mai bine decat multe dintre sotiile sau surorile nobililor si a monarhilor. Educatia lor se impletea, insa, cu atuul seductiei, serviciile lor sexuale depasind in materie de complexitate si intensitate orice putea oferi o prostituata simpla.

 

Curtezanele erau, de fapt, maestre in arta sexului, capacitatea lor de a face barbatii sa-si piarda mintile oferindu-le o mare putere de convingere, sustinuta, bineinteles, si cu un bagaj de cunostinte mult peste medie.

Insa tot ceea ce stiau ele se invata, curtezanele diferentiindu-se, de fapt, una de cealalta prin inteligenta si frumusete.

 

Dincolo de tot ceea ce presupunea viata sociala, o mare parte din puterea lor provenea din pat, din capacitatea lor de a satisface barbatii in fel si chip. Desi, in prima instanta, ideea de prostituata, dar si de curteza te duce cu gandul la supunere sexuala, maestrele in arta sexului aveau, de fapt, o incredibila capacitate de oscilare intre “sclave sexuale” si “dominatoare” intre asternuturi.

 

Mai mult, daca supunerea sexuala era usor de intalnit in randul sotiilor de nobili si de monarhi, arta de a domina in pat era mai rar intalnita, iar curtezanele si-au dat repede seama ca puteau folosi supunerea altor femei in favoarea lor, actionand tocmai in mod opus. Iar barbatii s-au aratat de-a dreptul incantati de “propria lor subjugare sexuala”.

 

De altfel, se prea poate ca marile curtezane sa fi dat, de fapt, tonul atitudinii dominatoare a femeilor intre asternuturi, pozitiile lor sexuale sa fi fost precursoarele pozitiilor de astazi in care ea sta deasupra lui.

 

Iata pozitiile sexuale folosite des de curtezane prin care-si innebuneau partenerii

 

Scaunul iubirii – barbatul stand intins pe spate, cu genunchii usor indoiti, iar ea deasupra lui, stand de fapt cu spatele la partener. Cu ajutorul mainilor si a picioarelor, femeia controleaza astfel miscarea trupului ei, in timp ce fesele ei se plimba de sus in jos, de la stanga la dreapta sau chiar face rotiri deasupra pervisului lui. Barbatul care primeste acest “tratament” va fi de-a dreptul innebunit pentru ca pozitia ii ofera o “vedere” inedita, senzuala, asupra spatelui femeii.

pozitie sexuala

Puterea coapselor – prin aceasta pozitie sexuala, femeia isi foloseste toata forta pe care o are in copate. Practic, in timp ce barbatul sta intins pe spate, cu picioarele indoite si usor departate, ea se asaza cu spatele la el, prinzandu-i unul dintre picioare intre coapsele ei. Osciland puterea stramsorii, ea se poate misca dupa bunul plac. Este o pozitie rar folosita de femeie, in zilele noastre, motiv pentru care multi dintre barbati o sa fie placut surprinsi de aceasta tehnica sexuala doar aparent noua, caci in trecut era adesea folosita de maestrele sexului.

pozitie sexuala

Barcuta obraznica – barbatul sta tot intins pe spate, eventual cu mainile ridicate deasupra capului, in timp ce femeia se asaza pe el, fata in fata, inclinandu-se usor in spate si sprijinindu-si mainile de pulpele sau de genunchii lui. Picioarele si le poate tine de-o parte si de alta a trunchiului lui sau chiar pe umerii lui. Pentru un sprijin mai bun este indicat, insa, sa-si fixele talpile de pat sau de covor, de-o parte si de alta a bustului partenerului. In aceasta pozitie, femeia are libertate de miscare, iar barbatul o vedere exceptionala, frontala, catre partenera sa.

pozitie sexuala

Dorsal pana la capat – barbatul stand intins pe spate, femeia se asaza peste el, cu spatele la acesta, cu picioarele de-o parte si de alta a soldurilor lui si se sprijina in mainile pe care le tine fie pe pat, fie pe picioarele lui, aplecandu-si trupul astfel incat sa fie paralele cu cel al barbatului. Este o pozitie exceptionala atat pentru sex vaginal, cat si anal, caci femeia controleaza toate miscarile, de jos in sus, inainte-inapoi, rotiri, sau penetrari scurte facuta, mai degraba, de miscarile rapide ale bazinului. Barbatul o sa fie, fara doar si poate, innebunit atat de miscari, cat si de “peisajul” pe care il ofera fundul femeii.

pozitie sexuala

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *