Search for content, post, videos

VIDEO Cum ii provoci iubitei un orgasm cat se poate de rapid

Orgasmul feminin nu este atat de usor de obtinut ca cel masculin, dar exista unele metode prin care un barbat isi poate aduce iubita pe culmile placerii intr-un timp mai scurt.

Orgasmul femeii este influentat de mai multi factori care ii pot asigura fie succesul obtinerii acestuia, fie esecul. Dar exista mici trucuri pe care un barbat le poate pune in practica, in timpul sexului, ca sa sporeasca sansele atingerii orgasmului iubitei sale cat se poate de rapid.

Preludiu prelungit pentru un orgasm rapid

Cu cat un barbat vrea sa ii ofere un orgasm mai rapid iubitei sale, cu atat el trebuie sa prelungeasca preludiul. Partida de sex propriu-zisa, adica penetrarea, poate dura doar 10-15 minute, dar preludiul trebuie sa fie de macar 30 de minute pentru ca trupul femeii sa se relaxeze total si pentru ca ea sa fie deschisa psihic si emotional pentru a primit placerea suprema.

Practic, esentiala pentru orgasmul femeii, fie el obtinut rapid, fie el obtinut intr-o ora si de sex, este relaxare. Cu cat ea este mai detasata de ce o inconjoara, de grijile si preocuparile din timpul zilei, cu cat se simte mai confortabil in propriul trup, fiind apreciata verbal de catre partener, cu atat ea are mai multe sanse sa atinga climaxul.

Saruturile indelungate, dezbracarea treptata, masajul erotic cu ulei, micile jocuri erotice sunt doar cateva dintre tacticile bune de pus in aplicare in timpul preludiului, pentru a spori sansele ca femeia sa aiba orgasm rapid dupa primele minute de penetrare.

Stimularea clitoridiana in timpul sexului

Cum majoritatea femeilor care pot atinge orgasmul au nevoie si de stimularea clitorisului in timpul penetrarii, acest „truc” este unul dintre cele mai eficiente in atingerea placerii supreme. Astfel ca, barbatul care stimuleaza cu degetele clitorisul iubitei sale in timp ce o penetreaza are sanse mai mari sa-i ofere partenerei climax.

Pentru stimularea clitoridiana efectuata de barbat, pozitia misionarului, cu barbatului tinandu-si trunchiul ridicat, nu lipit de partenera, ofera o mai mare libertate de miscare pentru ca mainile partenerului sa poate stimula clitorisul.

Totodata, pozitia lingura, cu cei doi parteneri alungiti pe lateral, cu barbatul in spatele femeii, ofera la randul ei libertate de miscare mainilor partenerului care, in timp ce ea tine un picior ridicat, isi lasa expusa vulva.

Pozitia doggy style este, de asemena, potrivita atingerii mai rapide a orgasmului feminin, tot pentru ca barbatul o poate cuprinde cu mainile, pozitionandu-si degetele pe clitorisul ei, pentru ca ea sa explodeze mai repede de placere.

Orgasm obtinut rapid prin varietate

Dar cine spune ca doar prin stimulare clitoridiana si penetrare concomintenta o femeie poate atinge orgasmul?! Si sexul oral, mai exact cunilingus efectuat de partener, poate fi la fel de eficient.

Unele femei chiar intampina greutati in a atinge climaxul prin penetrare, chiar daca sunt stimulate clitoridian intre timp. O optiune viabila este sexul oral. Practic, partenerul ii stimuleaza vulva, cu clitoris cu tot, folosindu-si limba, buzele si puterea de suctiune a acestora, in timp ce o stimuleaza si vaginal cu degetele. Desi degetele nu pot inlocui in penis, folosite cu dexteritate pot oferi orgasm femeii chiar mai rapid decat madularul.

Pentru cei care sunt dispusi sa experimenteze sexual, orgasmul feminin poate fi obtinut si prin cunulingus combinat cu stimulare vaginala cu degetele. Barbatii trebuie sa fie, insa, atenti la propria manichiura! Nu este nimic mai neplacut de o femeie sa fie zgariata vaginal de colturile netaiate sau nepilite ale unghiilor iubitului.

 VIDEO

 

How to make a woman reach orgasm fast from FantechTV on Vimeo.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *