Search for content, post, videos

VIDEO Cum arata de fapt o fabrica de vibratoare! Nu o sa crezi ce procedee sunt folosite ca sa iasa bine

Multe femei moderne nu se mai sfiesc sa recunoasca faptul ca folosesc destul de des vibratoare pentru a se autosatisface.

Insa, foarte putina lume stie cum sunt de fapt fabricate aceastea.

Recent, o fabrica de vibratoare din apropierea orasului Los Angeles a lasat o echipa de filmat sa obtina imagini din timpupl procesului de productie al vibratoarelor.

Majoritatea jucariilor sexuale sunt produse manual si este printre ultimele uzine de acest fel din Statele Unite. Pe portile fabricii ies anual aproximativ 5 milioane de obiecte sexuale. Pe zi sunt produse aproximativ 15.000 ceea ce da de inteles ca aceste obiecte ale placerii sunt la mare cautare.

VIDEO

ISTORIA VIBRATORULUI:

O jucarie sexuala usor de procurat si accesibila financiar in zilele noastre, vibratorul are mai bine de 140 de ani de exista. Acesta este doar unul dintre lucrurile interesante pe care nu le stiai despre cea mai populara jucarie sexuala!

Primul vibrator a fost inventat in anul 1869 de medicul american George Taylor. Jucaria sexuala de acum 144 de ani chiar vibra, functionand, in mod surprinzator, pe aburi.

Vibratorul a devenit, insa, popular abia dupa anii 1880, datorita modelului britanic Macaura’s Pulsocon (primul din cele patru vibratoare din imagine). El a fost vandut pe piata pana la finalul anilor ’20. Vibratorul Macaura’s Pulsocon functiona mecanic, cu alte cuvinte, femeile care-si cautau propria placere trebuiau sa invarteasca de maner pentru ca acesta sa vibreze.

CONTINUAREA AICI

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *