Search for content, post, videos

Viata anterioara, reincarnare si karma: 6 indicii care-ti spun ca ai avut o viata anterioara

Conceptul de viata anterioara, de reincarnare, de transferare a sufletului este vechi de mai bine de 3.000 de ani. Ideea de existenta a unor vieti anterioare ale omului este prezenta in culturile antice ale indienilor, ale grecilor, dar si in religia druidica la celti.

 

Daca in viata asta nu ti-ai indeplini Scopul, atunci te vei reintoarce intr-o forma sau alta in viata viitoare pentru ca spiritul tau nu se poate uni cu energiile Universului daca nu-ti duci la bun sfarsit Scopul. Cam aceasta este ideea de baza a existentei unor vieti anterioare, a reincarnarii. Desi societatea moderna ne-a facut foarte sceptici, foarte realisti, pragmatici, exista anumite intamplari, anumite senzatii, anumite trairi care ne ridica multe semne de intrebare, care ne fac sa ne intrebam daca n-am mai facut un anumit lucru candva in trecut, caci prezinta o familiaritate excesiva care nu se poate justifica decat prin existenta vietilor anterioare.

 

Au fost identificate chiar si anumite semne, anumite indicii care ne dezvaluie ca am avut o viata anterioara, in opinia lui Stephen Wagner, expert in fenomene paranormale. Aceste indicii tin de aspectele complexe ale vietii de zi cu zi si se transpun pe plan fizic, emotional, intelectual si psihologic in personalitatea fiecarui om. Iata 6 indicii care-ti spun ca ai avut o viata anterioara!

 

Experientele déjà vu

 

Poate unele din cele mai dese trairi cu nuante paranormale care ne indica existenta unei vieti anterioare sunt déjà-vu-urile. Experientele deja-vu, care ne iau prin surprinde, total neasteptate, ne dau senzatia ca am mai trait acel sentiment, am mai facut acel gest, am mai cunoscut pe acel cineva teoretic nou pentru noi candva in trecut. Psihologul Arthur Funkhouser a clasificat experientele déjà-vu in 3 categorii: déjà vécu – adica o experienta pe care am trait-o candva intr-o viata anterioara, déjà senti – un sentiment pe care l-am simtit intr-o viata anterioara si déjà visité – un loc pe care care simtim ca-l cunoastem bine, care ne este familiar, desi teoretic n-am mai trecut pe acolo in existenta noastra curenta.

 

Amintirile ciudate

 

Unele persoane au amintiri foarte vii, foarte concrete, insa nimeni din cei indicati ca ar fi participat la acele evenimente din trecut nu-si amintesc sa se fi intamplat vreodata asa ceva. Poate fi vorba de amintiri false, caci minte ne poate juca multe feste, dar, in functie de intensitatea amintirilor, poate fi vorba si de rememorari dintr-o viata anterioara.

 

Visele si cosmarurile

 

Subconstientul lucreaza intens in timp ce dormim si deseori chiar atunci ni se dezvaluie prin vise si cosmaruri. De altfel, credinta in vieti anterioare, in reincarnare spune ca anumite vise placute, dar si cosmarurile cele mai crunte sunt reveniri din subconstient in acele locuri placute sau in acele experiente traumatice vazute/traite intr-o viata anterioara.

 

Fobiile

 

Nici macar expertii in psihiatrie nu pot gasi cauza exacta a fobiilor, un motiv semi-plauzibil pentru existenta lor fiind faptul ca frica exagerata de serpi, inaltimi sau paianjeni (de exemplu) fac parte din psihicul uman ca parte a instinctului nostru de supravietuire. Insa unele persoane sufera de fobii foarte greu explicabile: cum sa-ti fie teama de apa, de cifre, de oglinzi, de anumite culori sau de fluturi? Acestea nu prezinta vreun pericol direct asupra omului. Cele mai bizare fobii sunt, deseori, atribuite unor experiente traumatizante din vietile noastre trecute.

 

Afinitatea pentru o cultura straina

 

Desi nu le cere nici jobul, nici educatia academica, anumite persoane sunt fascinate intr-un mod inexplicabil de culturi straine. Spre exemplu, ce treaba are un functionar la banca cu limba sanscrita sau cu mitologia greaca? Mai mult, aceste persoane au si o senzatie bizara de familiaritate atunci cand intra in contact cu orice element al acelei culturi straine de care se timp puternic atrasi. Iata un alt semn ca acestea au avut o viata anterioara si au facut parte chiar din cultura respectiva.

 

Pasiunile si hobby-urile

 

Este firesca ca oamenii sa aiba pasiuni si/sau hobby-uri care nu tin de activitatea lor profesionala sau de educatie. Un inginer chimist poate fi fascinat de croitorie, in timp ce un functionar la posta poate avea o pasiune pentru antichitati. In timp ce pasiunile si hobby-urile sunt perfect firesti in viata oricarui om, o intensitate exacerbata a acestora, necesitatea lor absoluta pentru traiul de zi cu zi si senzatia de familiaritate care o confera poate fi un indiciu ca omul in cazul a avut o viata anterioara in care pasiunea actuala era un mod de trai.

 

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">zgabercea</cite>

  Bai vlad enohina sau cum te-o chema pe tine ce ai acest blog de kkt promovat de lyla.ro…habar n-am cu ce sa-ncep „caci” este un blog de toate fecalele completat de „siruiri lichide” Daca ar fi fost ceva serios ai fi facut eforturi de a traduce corect in limba romana blogu’ nu sa folosesti „gogule” translate. Poate ca un „redactor” de la lyla nu si-a dat silinta sa faca o armonizare si corectie gramaticala, punere in acord a cuvintelor din text, etc.si pentru a-si justifica „existenta in redactie” si-a arogat acest sa spunem…mesaj!? ca informatie nu poate fi!
  Folosire mesajelor de la asa-zisi „clienti” multumiti arata cat de „serioasa este treaba”
  In afara de formularu’ de comanda nu se poate posta nici un comentariu referitor la produsul placebo.
  Lyla.ro….este rusinos ca promovati asemenea „blog?” fara o minima cercetare a veridicitatii a tot ce promoveaza ‘ast bleno…ragie. Este libertate totala la crearea oricarui gen de format electronic, postare, comentariu etc. dar, este necesara respectarea minimei decente fata de cititor…nu scaner, citior uman si, respectarea bunului simt de a nu insela, de a nu minti, de a nu profita de naivitatea omului asa zisu’ „fraier” de care lumea asta dar mai ales tara asta nu duce lipsa.
  INTREBARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *