Search for content, post, videos

Varsta la care te muti impreuna cu partenerul iti arata cat de longeviva va fi relatia

Convietuirea cu partenerul pare sa fie un indiciu valoros pentru a-ti da seama daca va potriviti cu adevarat si aveti sansa de a incepe o viata impreuna, insa varsta la care te muti impreuna cu el pare sa fie hotaratoate pentru durata relatiei, arata un studiu nou, efectuat la Universitatea Carolina de Nord, SUA.

Ingredientele unei relatii de succes si depasirea dificultatilor care duc la despartirea unui cuplu reprezinta un subiect constant de dezbatere si cercetare. In incercarea de a gasi „reteta” unei casnicii sau relatii perfecte, cercetatorii au ajuns la concluzii dintre cele mai surprinzatoare.

 

Cand trebuie sa te muti cu partenerul pentru a ramane impreuna pe veci?

Americanii de la Universitatea din Carolina de Nord considera ca nu anii pe care-i ai in spate impreuna cu partenerul tau conteaza cel mai mult mult in succesul unei relatii, ci varsta la care iei decizia de a te muta impreuna cu el, indiferent daca este inainte sau dupa casatorie.

Persoanele care se muta impreuna cu iubitii dupa varsta de 23 de ani au toate sansele sa petreaca toata viata alaturi de partenerii lor.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/nO2Yyw )
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *