Search for content, post, videos

Unde isi vor petrece Meghan Markle si Printul Harry luna de miere! Presa internationala spune ca e ”cel mai plictisitor loc din lume”

Au trecut mai bine de zece zile de cand actrita americana Meghan Markle si Printul Harry s-au casatorit, iar acum, cei doi se pregatesc de luna de miere, pe care o vor petrece, conform presei internationale, intr-un loc mai putin frecventat de celebritati, ce este cunoscut drept „cel mai plictisitor loc din lume”.

Ducele si Ducesa de Sussex vor petrece luna de miere in Fairmont Jasper Park Lodge, din Alberta, Canada, un resort de peste 500 de metri patrati, aflat la poalele muntilor. „Cabana” inchiriata de cei doi are sase dormitoare de lux, iar aici si-au petrecut vacantele si Regina Elisabeta si Regele George al VI-lea, in 1939, dar si Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip, in 2005.

Cunoscuta drept ”Refugiul Regal, Cabana Outlook are un pret exorbitant: o noapte aici costa cel putin 7.000 de dolari americani, iar vacanta celor doi ar fi fost facuta cadou lui Harry de catre proaspata lui sotie.

Exista, insa, posibilitatea ca destinatia aleasa pentru luna de miere sa fie schimbata pe ultima suta de metri, ca o masura in plus pentru protectia celor doi.

Kate Middleton si Printul William si-au petrecut luna de miere in insulele Seychelles, in 2011, iar inainte de sosirea lor, echipele de securitate au analizat indelung destinatia, pentru a identifica potentiale vulnerabilitati pentru siguranta celor doi.

Fosta actrita americana Meghan Markle si printul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, s-au casatorit religios in capela St.George de pe domeniul Castelului Windsor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *