Search for content, post, videos

“Umbrella For Two”: gaseste-ti jumatatea pe cea mai tare platforma de matchmaking din Romania

Intra in cea mai mare baza de date gestionata de psihologi specializati in domeniu dedicati indeplinirii dorintelor tale: “Umbrella For Two”.

 

 

 

Ce este matchmakingul?

 

Este un proces de selectare si recomandare a persoanei potrivite (in traducerea din limba engleza, “matchmaking” inseamna “petit”), similar unuia din domeniul de recrutare profesionala, transferat insa in zona sentimentala. O agentie de matchmaking protejeaza identitatea clientului pana cand acesta se simte confortabil pentru a fi transmisa catre cealalta persoana. La baza de date au acces doar consultantii agentiei, care sunt psihologi sau persoane specializate in domeniul Resurse Umane.

Matchmakingul NU ESTE un site de dating online, chiar daca foloseste un instrument de lucru online.

 

“Umbrella for Two”, prima agentie de matchmaking din Romania, anunta lansarea platformei online interactive http://www.umbrellafortwo.ro/cont. In cei sase ani de activitate, “Umbrella For Two” a adus impreuna mii de oameni, care au putut construi astfel relatii frumoase de cuplu pe termen lung. O parte dintre cupluri sunt casatorite in prezent si au copii.

 

Platforma are ca scop facilitarea relatiilor cu membrii comunitatii la nivel national. Comunitatea este alcatuita din persoane care isi cauta partenerul/ partenera potrivit (a), pentru o relatie sanatoasa, pe termen lung, pornind de la pasiuni, stil de viata si aspiratii comune.

 

Pachetele de servicii oferite pornesc de la 45 de Euro (taxa de inscriere in baza de date si alocarea unui cont pe platforma online) si variaza in marja de 150 – 450 de Euro pe o perioada de 6 luni, in functie de serviciile alese. Agentia ofera si pachete de servicii premium, care includ “head and heart hunting”, care pot varia de la 1.000 la 10.000 Euro.

“In Bucuresti, am intrat in al saselea an de activitate. In tot acest timp, ne-a bucurat sa vedem relatii crescand frumos si mai ales sa vedem copii nascandu-se in cadrul relatiilor facilitate de noi. Ne dorim sa auzim in curand ca si in alte orase din Romania se vor lega relatii frumoase si trainice datorita <Umbrella For Two>”, a declarat Oana Totora, managerul agentiei.

 

DESPRE UMBRELLA FOR TWO :

 

“Umbrella for Two” este prima agentie de matchmaking din Romania, adresata persoanelor care sunt in cautarea partenerului potrivit, pentru o relatie frumoasa de cuplu pe termen lung.

 

“Umbrella for Two” reuneste oameni cu preocupari comune si un stil de viata compatibil la nivel personal si profesional.

In comunitatea http://www.HYPERLINK „http://www.umbrellafortwo.ro/”umbrellafortwoHYPERLINK „http://www.umbrellafortwo.ro/”.ro/  se gasesc oameni single, persoane interesante si autentice. Telul lor comun este sa cunoasca un partener cu un stil de viata compatibil, cu care sa impartaseasca povesti, vise si planuri de viitor. Sunt oameni complecsi, cu un statut bine definit din punct de vedere profesional, cu studii superioare.

loading...
<

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *