Search for content, post, videos

Uite ce femei evita barbatii! Te afli printre ele?

Daca te intrebi deseori de ce nu reusesti sa atragi barbati, desi esti cat se poate de sexy, venim sa iti aratam o serie de motive pentru care masculii stau departe de tine.

Pentru a te ajuta sa nu il sperii, iti aratam care sunt cele 6 tipuri de femei pe care barbatii le evita dupa prima intalnire:

Romantica

Daca ii povestesti la prima intalnire despre visele tale cu flori, poienite, ursuleti si ciocolata, fara sa-l lasi sa inteleaga ca esti si o adevarata fiara in pat, vei fi categorisita drept <<doar o posibila amica>>. Asta nu inseamna ca nu va incerca sa se culce cu tine, dar o va face doar pentru palmares. Asa ca lasa povestile de fetita inocenta si arata-i ca esti femeie!

Inteligenta

Barbatul este prin definitie <<cel mai bun>> in propria sa conceptie, la orice capitol. Daca tii mortisi sa ii demonstrezi ca esti mai inteligenta, nu faci decat sa-l inhibi si sa pierzi o eventuala partida buna. Lasa-l sa inteleaga singur ca esti desteapta ca apoi sa se mandreasca cu tine. Nu uita: la prima intalnire, nu vrea sa faca dragoste cu creierul tau!

Feminista

Feministele sunt net desconsiderate de majoritatea barbatilor. Mai ales de cei din Romania. Motivul? Simplu! Pai v-ati chinuit atat de mult sa fiti egale cu ei, iar acum vreti tratament preferential? Nu spune nimeni ca un gentleman nu este un gentleman, insa motivatiile absurde potrivit carora in capul tau femeile sunt mai presus decat barbatii nu vor face decat sa il scoata din sarite.

Materialista

In cazul tau, este simplu: daca barbatul observa ca iti plac banii, va pune un pret pe capul tau. Daca va considera ca este prea mare, ramai doar cu pretul! Asa ca, mare atentie! Chiar daca iti plac banii, taci din gura si nu te da de gol!

Glumeata

Niciun barbat niciodata nu va rade la o gluma adresata direct lui de catre cea cu care iese la prima intalnire, mai ales daca gluma are un ton ironic. Acest lucru se intampla din cauza ca de cele mai multe ori, glumele tale sunt considerate afronturi sexuale. Daca iti scapa vreuna, spune-i dulce ca ai glumit si asigura-l ca esti convinsa ca este un <<leu>> in pat!

Speriata

Ca vanatori, barbatii iubesc sa se joace un pic cu prada. Da, <<prada>> esti tu! Daca te comporti ca o caprioara prinsa in tufisuri ii pierzi interesul. Lasa-te convinsa greu, dar nici prea greu!

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Blackness</cite>

    Sincer sunt barbat si nu sunt de acord. Chiar prefer persoanele inteligente de la care pot invata lucruri pe care eu nu le stiu sau pentru a afla informatii noi. Si pot spune ca detest sa vad ca o persoana nu este capabila sa rosteasca o amarata de fraza corect din punct de vedere gramatical.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *