Search for content, post, videos

Pozitii sexuale secrete pentru satisfacere reciproca garantata si orgasm multiplu

Pozitia misionarului este cea mai folosita dintre toate, dar faptul ca recurgem prea des la ea este un indiciu trist al unei vieti sexuale anoste, plina de rutina. Sa iesim din rutina!

Nu trebuie sa studiez Kama Sutra si sa dormi cu cartea sub perna pentru a-ti face viata sexuala mai picanta. Si nici nu trebuie sa fii un acrobat de circ cu elasticitate exceptionala pentru a mai varia pozitiile sexuale. Incearca aceste 6 pozitii relativ usor de „pus in practica”, dar cunoscute de putini oameni, pentru o viata sexuala mai fiebinte!

Misionarul Inversat

De ce trebuie sa fie mereu „el” peste „ea”?! Se poate si invers prin pozitia misionarului inversat. Practic, femeia care sta deasupra isi alungeste usor picioarele de-o parte si de alta, pe langa picioarele lui, si-si misca bazinul lasciv. Este o pozitie sexual foarte senzuala care favorizeaza femeia, facand-o sa se simta mai in control asupra situatiei si mai seducatoare. Inca un avantaj: ea isi poate freca usor sanii de pieptul lui.

Marele imbratisat

Este o pozitie sexuala care presupune ca femeia sa stea deasupra partenerului ei intins pe spate si sa-i prinda tot trunchiul in stransoarea picioarelor sale flexate. Este, totodata, o pozitie care permite stimularea clitorisului prin frecarea pelvisului ei de al lui, dar permite si stimularea punctului G. Femeia detine control asupra ritmului miscarii, dar si asupra adancimii penetrarii. Este o pozitie recomandata tuturor cuplurilor, dar mai ales femeilor care stiu ca uneori resimt durere la o penetrare prea adanca. Inca un avantaj: desi, uneori, este dificil pentru un barbat sa-si mentina o erectie puternica atunci cand femeia sta deasupra, daca el sta cu picioarele indoite de la genunchi, usor ridicate, el va avea un control mai bun asupra propriei placeri sexuale. Plus ca femeia, folosindu-si mainile, isi poate intoarce usor spatele pentru a se juca cu testiculele lui.

Coconul iubirii

Amandoi pe-o parte, ea cu spatele la el. Este o pozitie foarte intima, numai buna pentru partenerii care au o stransa legatura emotionala. Cei doi stau practic in forma unui cocon. Pentru a adauga mai mult senzualitate miscarii si, implicit, a obtine mai multa excitare, femeia isi poate ridica piciorul care sta deasupra si sa si-l puna deasupra membrelor barbatului. El are o vedere buna asupra zonelor intime ale femeii pe care ea si le poate stimula manual. Inca un avantaj: este o pozitie recomandata gravidelor, dar si celor care vor sa faca sex dimineata, inainte de a se da jos din pat, dar nu vor sa-si faca probleme cu privire la respiratia urat mirositoare existenta chiar la trezire.
Incrucisarea coapselor

Cei doi parteneri stau fata in fata, in fund, cu spatele usor inclinat si prijinindu-se in maini. Barbatul isi desface picioarele, pentru ca in interior sa vina pelvisul femeii care-si tine propriile picioare de-o parte si de alta a soldurilor lui. Este o pozitie care solicita ambii parteneri, care ii implica in egala masura pe amandoi si care permite contact vizual pentru o mai mare intimitate. Inca un avantaj: femeia are control asupra miscarii prin ridicarea bazinului si se pot stimula clitoridian ele insele.

In poala lui pe-o parte

El sta in fund, pe marginea patului, sprijinit intr-un singur cot, asadar cu spatele inclinat. Ea se asaza cu spatele la el, in poala lui, sprijindu-se cu talpile de podea. Este o pozitie care permite o vedere exceptionala barbatului asupra posteriorului femeii, in timp ce ea are suficient sprijin si libertate de miscare pentru a ghida gradul de penetrare si rapiditate unduirilor. Inca un avantaj: el este perfect pozitionat astfel pentru a atinge cu punctul G si a ajuta femeia sa atinga orgasmul.

Genunchii la piept

Desi pare o pozitie dificila, mai ales pentru femeie, nu este. Ea sta practic intinsa pe spate si-si aduce genunchii la piept. El se intinde deasupra ei, pentru ca ea sa-si poate pune picioarele de-o parta si de alta a umerilor lui. Este o pozitie sexuala care permite contact vizual permanent, este pur si simplu distractiva si chiar eficienta in materie de exercitiu fizic. Inca un avantaj: este ideala pentru barbatii mai in varsta care incep sa intampine probleme in a ejacula, caci contribuie puternic la excitarea masculina.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza? . eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare…,.;;,;;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *