Search for content, post, videos

Tu stii sa saruti? 9 greseli majore care pun barbatii pe fuga

Te-ai intrebat vreodata cat de bine stii sa saruti? Adevarul e ca prea putini dintre noi isi pun aceasta problema si cu atat mai putini pot recunoaste ca nu stiu, de fapt, sa sarute.

Consideram sarutul ceva care vine de la sine, fara sa ne dam seama ca acest gest de afectiune cantareste enorma intr-o relatie de cuplu, indiferent daca este vorba de o relatia abia inceputa sau una de lunga durata.

Intotdeauna exista loc de mai bine in materie de sarut. Insa, dincolo de imbunatariri in tehnica sarutului, exista anumite „tehnici” gresite pe care ar trebui sa le evitam atunci cand ne sarutam.

1. Sarutul „imprastiat”

Acest tip de sarut trebuie evitat pentru ca genereaza mai multa neplacere decat placere. Sarutul „imprastiat” presupune o deschidere mare a gurii si manjirea cu saliva a partenerului atat pe buzele lui, cat si imprejurul lor. Este neplacut pentru oricine care se saruta sa simta saliva inclusiv pe barbie. Rezuma-te la buze si la interiorul gurii, nu „extinde” sarutul mai mult decat trebuie.

2. „Peste mort in gura”

Aceasta „tehnica” implica mai mult lipsa totala a unei „tehnici”. Mai exact, introducerea limbii in gura partenerului si lasarea organului inert acolo, asteptand ca celalalt sa depuna tot efortul. Mai multa implicare nu strica deloc!

3. Limba introdusa pana la amigdale

Toata lumea adora un sarut pasional, profund, dar asta nu inseamna ca partenerul trebuie sa aiba senzatia ca limba ta ajuns pana la amigdalele lui. Penetrarea in timpul sarutului trebuie efectuata cu masura, fara sa dea senzatie de „invazie” a intregii cavitati bucale.

4. Limba de soparla

Stiti cum fac soparlele cu limba? O scot si o introduc rapid inapoi in gura. Ei bine, aceste miscari rapide sunt neplacute atunci cand sunt efectuate in timpul unui sarut si deruteaza mai degraba partenerul decat sa ofere placere.

5. Sarutul de rutina

In orice relatie de cuplu apare rutina si, pana una alta, fiecare om are anumite tehnici in materie de sarut pe care le tot repete. Insa daca nu introduci nimic nou in sarut, executand mereu aceleasi miscari, acest gest de afectiune devine total banal. Mai multa creativitate nu strica niciodata nici intre asternuturi, nici in materie de sarut.

6. Sarutul-aspirator

Da, este placut sa tragi usor de limba partenerului in timpul sarutului, dar acesta nu trebuie sa aiba impresia ca i-a fost prinsa limba de teava aspiratorului. Suctia este placuta atat timp cat este efectuata cu masura.

7. Sarutul pe uscat

Poate fi vorba de o problema la nivelul glandelor salivare sau, pur si simplu, de executarea unui sarut fara folosirea limbii, doar cu buzele total neumezite. Ei bine, un sarut chiar trebuie sa implice umezeala (fara sa se extinda in afara conturului buzelor)!

8. Sarutul urat mirositor

Diminetile sunt „delicate” in materie de sarut daca nu ai apucat sa te speli pe dinti inainte. Daca stii ca iti miroase gura de dimineata, atunci evita sarutul frantuzesc, limitandu-te la un pupic. Fugi la baie pentru a te spala temeinic pe dinti si apoi poti purcede la un sarut in toata regula.

9. Sarutul cu ochii deschisi

Nimeni nu spune ca trebuie sa saruti vesnic cu ochii inchisi, dar nici sa te holbezi la partener in timp ce va sarutati nu este in regula. Cel mai indicat este sa saruti cu ochii intredeschisi.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *