Search for content, post, videos

Trucuri psihologice pentru a obtine ceea ce vrei

Mesajele subliminale sunt extrem de simple daca le inveti si stii sa le folosesti. Poti sa le folosesti apoi pentru a-i face pe oameni sa te adore.

Sunt cateva tactici subtile care sa te ajute sa obtii ceea ce vrei in cariera, in viata amoroasa si in societate. Sa vedem care sunt acestea si cum procedam:

La lucru

Ce vrei: Sa te considere toata lumea un om de echipa

Cum sa obtii: Pune pe birou o poza cu cainele tau sau daca nu ai, una cu prietenii astfel incat sa poata fi usor observata de ceilalti.

De ce functioneaza: Atunci cand colegii observa astfel de imagini, nu numai ca te vor considera loiala ci in acelasi timp iti vor deveni si ei mai loiali. Atentie insa, nu-ti impanzi biroul cu poze cu animale si prieteni. Prea multe poze personale ii vor face pe ceilalti sa te considere distrasa de la munca si cu gandul in alta parte.

Ce vrei: Sa pari mult mai puternica in organigrama firmei

Cum sa obtii: Poarta un costum negru la birou si nu zambi niciodata pe atat de mult pe cat simti nevoia de a o face.

De ce functioneaza: Studiile releva faptul ca oamenii care poarta uniforme inchise la culoare, de preferinat negre, sunt perceputi mult mai dominanti de catre restul, in vreme ce pastrarea unei figuri cat mai neutre este asociata cu puterea in cadrul comunitatii dintr-un birou.

Ce vrei: Sa te apropii de sefa tau

Cum sa obtii: Ofera-i o cana de cafea calda, chiar daca nu ii esti asistenta. Si discuta cu ea in timp ce o bea.

De ce functioneaza: Studi recente releva faptul ca doar tinand in mana cafeaua calda, cealalta persoana te va asocia cu aceasta caldura si te va place mai mult. Atentie! Nu-i inmana o cana de cafea rece sau ice, caz in care vei fi perceputa exact invers decat iti doresti.

Cu un barbat

Ce vrei: Sa pari mai atractiva atunci cand intalnesti un barbat

Cum sa obtii: Vorbeste de exemplu despre ultima ta vacanta la mare folosind termeni cat mai senzuali in a descrie experienta ta de acolo si incearca sa povestesti astfel incat sa-si faca o imagine mentala asupra cuvintelor tale, ca si cum ar fi fost si el acolo.

De ce functioneaza: Potrivit psihologilor, acest seducator simt-de-parca-as-fi-fost-acolo il va face sa asocieze personalitatea ta cu senzatiile placute pe care le-ai descris.

Ce vrei: Sa se indragosteasca de tine la prima intalnire la o cina

Cum sa obtii: Atinge-i subtil mainile incercand sa ajungi in celalalt capat al mesei dupa paine.

De ce functioneaza: Atingerea este o cale deja demonstrata de a astiga afectiunea cuiva. Librarii si vanzatorii de carti au de exemplu o rata mai mare de satisfactie printer clienti atunci cand inmanandu-le cartile le ating mainile. Atingerea activeaza instant dorinta umana de a se relationa si de a crea legaturi.

Ce vrei: Sa porti o discutie serioasa cu el fara sa fuga

Cum sa obtii: Du-l la un restaurant zugravit in culori usoare si feminine, care are mesele si restul mobilierului cu cat mai putine unghiuri drepte, de preferat rotunde.

De ce functioneaza: Specialistii sunt de parere ca, simpla prezenta a omului intr-un astfel de mediu il poate influenta facandu-l mai comunicativ.

In cadrul social

Ce vrei: Sa-ti impresionezi viitori socrii de la prima intalnire

Cum sa obtii: Incearca sa afli dinainte ce preferinte politice, literare sau muzicale au si arate-le ca le impartasesti si tu.

De ce functioneaza: Expertii spun ca atunci cand vorbesti despre idolul/eroul/iconul unei anumite persoane intr-un mod pozitiv, ea va fi tentata fara sa vrea sa asocieze calitatile acelea pe care le adora cu tine.

Ce vrei: Sa-ti faci prieten dintr-o simpla cunostinta

Cum sa obtii: Incearca sa pui in oglinda ticurile sale comportamentale. Spre exemplu, atunci cand isi trece mana prin par, fa-o si tu.

De ce functioneaza: Ne place sa ne vedem pe noi prin intermediul celorlalti.

Ce vrei: Colega ta de camera sa isi curete coltul ei mai des

Cum sa obtii: Pulverizeaza putin lichid de curatat in aer chiar inainte ca ea sa intre in camera.

De ce functioneaza: Un recent studiu olandez releva faptul ca simplul iz al unui produs de curatat, ii va face pe oameni sa inceapa sa adune lucruri, sa stearga praful etc.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *