Search for content, post, videos

10 trucuri pentru un sex oral reusit

Multe dintre femei au propriile trucuri in materie de sex oral care stiu ca functioneaza de fiecare data, mai ales in cazul partenerului stabil. Insa aceleasi miscari, de fiecare data, pot genera rutina in viata sexuala.

Iata cateva trucuri care sporesc satisfactia ambilor parteneri in timpul sexului oral!

– Doar pentru ca este „sex oral” nu inseamna ca trebuie sa-ti folosesti doar gura. Sprijina falusul de la baza folosindu-ti mainile si chiar joaca-te cu testiculele lui pentru o placere mai mare.

– Cand incepe sa te doara gura si gatul de la efortul depus, foloseste lubrifiant sau saliva pentru a continua miscarile cu mana. Suge usor lateralul penisului si joaca-te cu limba, pentru a-ti da o pauza de la suctie. Totodata, priveste-ti in ochi partenerul si loveste cu delicatete falusul de buzele sau de obrajii tai pentru excitare maxima, ocazie cu care iti poti odihni si mandibula, si gatul.

– Intre anus si baza testiculelor, zona este extrem de sensibila la atingere, mai ales daca aceasta implica buzele si limba.

– Cumpara un lubrifiant cu aroma daca gustul resimtit in timpul sexului oral nu este tocmai pe placul tau. Astfel vei putea efectua miscarile cu o mai mare lejeritate, alunecarea fiind mai usoara si, implicit, excitarea mai mare. Pana una alta, nu doar barbatii trebuie sa se bucure in timpul partidei de sex oral.

– Cand obosesti sau simti nevoia sa inghiti saliva, incetineste ritmul si chiar opreste-te din activitatea orala propriu-zisa, folosindu-ti mainile pentru a mentine starea de excitare. O mica oprire poate creste tensiunea sexuala ajutandu-ti partenerul sa aiba un orgasm si mai intens.

– Nu ezita sa-l intrebi ce si cum ii place. Indiferent cat de multe stii in materie de sex oral, fiecare barbat are propriile lui secrete sexuale pe care poate ii este jena sa ti le spuna, iar o abordare sincera va fi intotdeauna apreciata.

– Aplica miscarile cu gura doar pe capul penisului in timp ce-ti plimbi palmele in jurul falusului de sus in jos.

– Inainte de a ejacula, trage cu delicatete de testiculele lui, roteste-le usor in palme pentru a-i intensifica orgasmul.

– Cand miscarile se concentreaza pe capul penisului, nu uita de acea zona delicata chiar de sub cap pe care sa o invalui cu limba. Este o zona foarte sensibila deci evita pe cat se poate orice scapare a dintilor.

– Scoate gemete in timp ce-i faci sex oral. Este foarte excitant pentru partener si chiar induce si femeii o stare de excitare, chiar daca nu este ea cea care primeste in mod direct placere.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *