Search for content, post, videos

Trucuri de seductie pentru a cuceri orice barbat

Daca pentru unele femei este foarte simplu sa cucereasca un barbat, exista si doamne si domnisoare care se descurca mai greu la acest capitol. Iata cateva trucuri de seductie care va pot ajuta.

1. Alege inteligent locul de intalnire
Este important sa alegi un loc in care factorii care distrag atentia sunt cat mai mici. De exemplu evita pe cat poti sa mergi intr-un bar sportiv.

2. Nu subestima puterea unui parfum
Studiile arata ca 55% dintre barbati s-ar putea indragosti de o femeie doar pornind de la mirosul ei. Mirosul este unul dintre cei mai puternici factori care influenteaza judecata asupra celuilalt sex. Invata sa profiti de aceasta arma a seductiei.

3. Arata mai putin, ascunde mai mult
Este important ca la prima intalnire sa faci un compromis si sa iti ascunzi cat mai mult calitatile fizice. Nu iti arata decolteul si picioarele, evita tinutele mult prea vulgare.

4. Fii foarte increzatoare
Barbatii sunt impresionati de femeile care au incredere in ele. Un spate drept si un piept inainte pot face minuni.

5. Tine cont de regula „doi pasi inainte, unul inapoi”
Barbatilor le place „vanatoarea” si le mai place sa simta ca trebuie sa depuna un mic efort sa te cucereasca.

6. Atinge-l accidental
Incearca sa-l atingi „accidental”. Secretul seductiei este sa-l atingi jucaus si relaxat din cand in cand. In acest mod se creeaza si o tensiune si o legatura fizica. Ba mai mult, in acest mod ii poti transmite mesajul ca nu vrei sa fiti doar prieteni.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *