Search for content, post, videos

Trucuri ca sa fii un mincinos profesionist! Cum sa-ti folosesti fata

Un om transmite mai multe prin expresia fetei, prin pozitia corpului si prin gesturi decat prin cuvinte. Iata de ce oricare dintre noi poate minti daca invata cateva trucuri!
Chipul vorbeste inaintea gurii. Pana sa apuci sa spui ceea ce ai de spus, expresia fetei tale transmite deja o anumita stare de spirit, ca si cum si-ar „preveni” interlocutorul cu privire la ceea ce ai de zis.

 

Daca vrei sa transmiti ca esti mai nervos decat esti cu adevarat, impreuneaza-ti sprancenele si strange-ti buzele, obtinand un efect de subtiere. De altfel, nu degeaba circula mitul potrivit caruia femeile cu buzele subtiri sunt scorpii.

minciuna1

 

Daca vrei sa afisezi o atitudine dispretuitoare, este suficient sa incerci sa ridici un colt al buzelor. Partea a fetei pe care ridici coltul se pozitioneaza altfel fata de cealalta, fapt care reda o expresie dispretuitoare a chipului.

minciuna2

 

Dezgustul necesita mai multa incruntare. Impreunezi sprancenele pentru a crea riduri de expresie intre ele, ridici buza superioara si te faci ca scrasnesti din dinti.

minciuna3

 

 

Teama se transmite tot prin impreunarea sprancenelor, dar si prin ridicarea lor si a pleoapelor, astfel incat sa-ti maresti ochii, iar buzele se indepartea putin, dar tragandu-le spre lateralele fetei, nu ca si cand ai rosti litera „O”.

minciuna4
Ridurile de expresie din jurul ochilor sunt esentiale pentru „crearea” unui chip vesel, binedispus. In timp ce ridici colturile buzei intr-un zambet, strangi usor ochii astfel incat sa obtii liniile de expresie din partea colturilor exterioare.

minciuna5
Tristetea se exprima facial prin lasarea pleoapelor, prin lipsa de focalizare a ochilor si prin coborarea colturilor gurii care duce si la lasarea barbiei.

minciuna6
Un chip surprins are sprancenele ridicate, ochii larg deschisi si gura intredeschisa.

 minciuna7

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *