Search for content, post, videos

Traditii care mentin fericirea in cuplu

Aceste ritualuri nu sunt doar sentimentale. Fie ca le faci o data pe an sau o data pe zi, vor mentine iubirea si la bine si la greu.

Sarbatoreste lucrurile marunte

Intr-un cuplu este foarte important sa sarbatoresti atat evenimentele mari cat si lucrurile marunte.

Impartasiti un hobby

Ambele persoane din cuplu trebuie sa faca un efort pentru a ajuta iubirea sa se maturizeze. Acest lucru nu se va intampla daca nu va veti conecta si nu veti creste impreuna. Petrece timp cu cel iubit, practicand un hobby comun in fiecare zi.

Amintiti-va de trecut

Cand cuplurile impartasesc intamplari memorabile, este o amintire constanta a iubirii pe care si-o poarta de atatia ani. Este foarte important sa retraiti momentele speciale din perioada de cunoastere, momentele hazlii si intamplarile distractive de la primele intalniri. Va vor ajuta sa va amintiti cat de mult va iubiti si sa treceti mai usor peste momentele dificile.

Scrieti-va scrisori de dragoste

Iti amintesti cat de fericita erai sa primesti biletele de dragoste de la baiatul de care iti placea in liceu? O astfel de declaratie clasica de dragoste mentine romantismul in relatie. Pe aceasta cale ii poti reaminti partenerului tau cat de mult il apreciezi si sa-l asiguri ca gesturile lui nu trec neobservate.

Nu uita-ti sa iesiti in oras

Cuplurile fericite ies des la intalniri si nu lasa nimic sa stea in calea acestor iesiri (exceptie fiind urgentele de familie).

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *