Search for content, post, videos

Tot singura? Semne ca tu esti vinovata de propria ta singurata, nu barbatii

Femeile sunt, uneori, maestre in sabotarea vietii lor sentimentale, iar dupa numeroase esecuri ar trebui sa se intrebe daca este, cumva, problema la ele si nu neaparat la barbatii cu care au incercat sa lege si sa mentine relatii de cuplu.

 

Iata cateva semne care indica faptul ca femeia este vinovata de propria ei singuratate, nu barbatii cu care interactioneaza!

1. Femeia a refuzat mai toti barbatii care s-au aratat dispusi sa iasa in oras cu ea, sa lege un soi de relatie amoroasa.

 

2. Ea s-a despartit de barbati din cauza unor gesturi, vorbe sau chiar actiuni intreprinse in timp ce ei dormeau. Da! Sunt femei care au rupt relatii din cauza sforaitului sau a unor cuvinte spuse in somn de barbati.

 

3. Femeia a decis ca nu va avea loc si o a doua intalnrie chiar inainte sa se duca la prima intalnire.

 

4. Femeia nu mai tine minte numele de familie al barbatului cu care a iesit in oras, insa-si aduce aminte de cate ori acesta s-a dus la toaleta. Acest aspect care se poate manifesta si prin alte detalii denota lipsa de interes fata de persoana cu care a iesit la intalnire si un prea mare accent pus la comportamentul social.

 

5. Femeia sustine ca are un anumit „tip” de barbat care ii place si refuza sa iasa din acest tipar, refuzand orice altfel de barbat.

 

6. Femeia a intarziat 5 minute la intalnire si a renuntat la orice idee de a mai avea contact cu barbatul care, la randul lui, a ajuns tot cu intarziere la rendez-vous. Ideea e ca nu poti pretinde de la un om ceea ce tu nu poti oferi!

 

7. Femeia a inceput conversatia cu o idee care, mai mult sau mai putin, se invarteste in jurul preconceptiei ca „Toti barbatii buni sunt fie luati, fie gay”.

 

8. Femeia a acceptat sa-si dea numarul de telefon insa a ignorat telefoanele primite pentru ca li s-a parut ca ei au incercat sa ia prea repede contact cu ele.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *