Search for content, post, videos

Tot ce trebuie sa stii despre femei! Ele ar vrea ca barbatii sa tina cont de urmatoarele

Chiar si in prezenta unor fapte mari, lucrurile mici sunt cele care conteaza, mai ales din perspectiva femeilor.

Insa delasarea, dezinteresul si societatea moderna au determinat multi barbati sa uite tocmai acele lucruri mici care consolideaza, de fapt, relatia dintre o femeie si un barbat.

 

Asadar, iata ce uita barbatii si de ce ar trebui sa tina cont mai des!

 

1. Un barbat care are grija este un barbat atragator – a fi grijuliu nu inseamna a fi mai putin barbat, ba dimpotriva.

 

2. Cavalerismul nu a murit – a deschide usa la masina unei femei, a comanda pentru ea la restaurant, a te ridica atunci cand se ridica si ea de la masa si a o prezenta cum se cuvine familiei nu sunt obiceiuri de cavalerism desuete, ci sunt mici gesturii care impresioneaza orice femeie.

 

3. Tinuta conteaza – a te imbraca vesnic in blugi si tricou nu inseamna a fi prezentabil, indiferent ca tricoul este de firma, iar blugii au costat un salariu. Orice barbat trebuie sa poarte camasa, de cateva ori pe saptamana, si sa pastreze o singura pereche de pantaloni trei sferturi, pe care sa ii poarte la pescuit. Restul, la gunoi!

 

4. Ascult-o din cand in cand atunci cand repari ceva in casa – Barbatii au obiceiul de a incerca sa repare mereu ceva prin casa. Este un gest galant care impresioneaza femeia, in general, mai putin atunci cand este alungata intr-un “Lasa-ma in pace!” morocanos si taios venit din partea “mesterului” care considera ca stie sa repare orice.

 

5. A da din cap cand ea vorbeste nu este suficient – Daca femeia povesteste cat de mult o deranjeaza seful la serviciu sau prezinta niste lucruri care ei i se par interesante dintr-un proiect la care lucreaza, nu este suficient ca barbatul sa dea din cap pentru a se considera ca si-a sustinut atat conversatia, cat si partenera.

 

6. Sexul protejat este mai placut – Multe femei intampina probleme in a atinge orgasmul pentru ca se simt stresate din cauza unei posibile sarcini survenite in urma sexului neprotejat. O metoda de contraceptie aleasa impreuna, in cuplu, de comun acord, este primul pas catre o viata sexuala implinita. Pana una alta, barbatii ar trebui sa inteleaga ca o femeie care sta sa-si numele zilele pana la ciclul menstrual isi face, sigur, griji si in timpul sexului pentru ca ar putea ramane insarcinata, motiv pentru care placerea ei este redusa semnificativ.

 

 

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *