Search for content, post, videos

Tot ce trebuie sa faci ca sa nu mai fii frigida

Indiferent de varsta pe care o ai, daca nu vrei sa faci sex, atunci inseamna ca suferi de frigiditate. Aceasta are numeroase cauze si difera de la femeie la femeie, dar poate fi tratate.

Daca n-ai avut niciodata orgasm pana acum, vei ajunge (sau deja ai ajuns) sa crezi ca sexul este doar pentru placerea barbatilor. Asta este frigiditatea primara, insa e total neadevarat… Tot ceea ce trebuie tu sa faci e sa-ti gasesti partenerul potrivit, care sa fie atent cu tine si cu nevoile tale si sa-ti ofere in pat tot ce-ti trebuie.

Frigiditatea secundara este chiar antonimul celei antementionate, intrucat femeile care au avut orgasm de prea mult ori si pe perioade lungi de timp nu mai pot simti acum niciuna din placerile sexuale.

Aceasta poate aparea din cauza unei dezamagiri crunte in dragoste, din cauza depresiei, a lipsei de incredere in sine datorita acumularii in greutate sau pur si simplu datorita durerilor cauzate de actul sexual. Temerile ca ai putea ramane insarcinata contribuie de asemenea la aceasta conditie fizica, iar ea poate fi eliminata prin folosirea mijloacelor de protectie.

De asemenea, disconfortul creat de gandul ca cineva te priveste atunci cand faci sex sau doar faptul ca nu-ti place locul unde se intampla actul poate sa conduca la aceasta afectiune.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *