Search for content, post, videos

Tot ce spune culoarea lenjeriei intime despre femeia care o poarta

Alegerile cromatice pe care le facem in viata de zi cu zi spun multe despre caracterul si felul de a fi al femeii, iar culoarea lenjeriei este cu atat mai importanta cu cat este o alegere cat se poate de personala.

 

Pentru aproape 80% din femei este importanta lenjeria intima, motiv pentru care acorda timp in alegerea obiectelor persoanale de acest fel atunci cand ies la cumparaturi. De la croiala, la material, la felul in care se muleaza sau nu, femeile sunt foarte atentie la achizitionarea unui articol de lenjerie intima. Pana una alta, este cea mai intima alegere in materie de imbracaminte.

 

Conteaza deopotriva culoarea aleasa, nu doar formatul lenjeriei intime. Iata ce spune culoarea preferata a unei femei, in materie de lenjerie intima, despre aceasta!

 

Inainte de toate, orice lenjerie intima cumparata trebuie sa ofere trei lucruri femeii:

1. incredere in sine
2. sentimentul de putere
3. intensificarea puterii de seducere

 

Totul se produce la nivel psihic si emotional, insa chiar daca este un obiect ascuns, faptul ca femeia stie ca el exista, stie ce poarta are un impact major asupra starii ei de spirit. O femeie care poarta o pereche de chiloti care-i plac la nebunie se va simti de zece ori mai bine in propria piele decat una care si-a pus o pereche veche de bikini pentru ca altii n-a gasit fix in acel moment al diminetii.

 

Lenjeria intima neagra

 

Este una dintre cele mai comune, insa NU cea mai comuna. O femeie care prefera lenjeria intima neagra este, de regula, o fire pragmatica, puternica, ambitioasa si curajoasa. Totodata, o astfel de femeie tinde sa aiba capacitati de leader, mai ales in relatiile interumane, inclusiv in cea de cuplu. Insa, pe de alta parte, ea obisnuieste adesea sa-si ascunda sentimentele, fiind mai inchisa in ea insasi.

 

Lenjeria intima alba

 

Aceasta este, de fapt, cea mai comuna culoare pentru care opteaza femeile. Albul denota naturalete, inclusiv la femeia care prefera aceasta culoare in materie de lenjerie intima. Totodata, denota o fire calda, increzatoare, dar si serioasa, chiar traditionalista in anumite situatii. Albul la lenjerie intima este preferat de femeile care au nevoie de manifestari frecvente si sustinute de afectivitate, cuvinte si gesturile de iubire fiind esentiale pentru bunastarea lor emotionala. Desi sunt, mai degraba, neexperimentate intre asternuturi, sunt dispuse sa invete sa-si satisfaca sexual partenerul daca-l iubesc cu adevarat.

 

Lenjeria intima in nuante de albastru

 

Mai inchis sau mai deschis, femeile care prefera lenjerie intima in nuante de albatru sunt romantice incurabile si foarte constiente de propriile lor emotii, de propriile lor trairi. Sunt capabile sa se indragosteasca, inainte de toate, de ideea de iubire si mai apoi de barbatul de la care primesc iubire. Sunt unice in felul lor de a fi, iubesc independenta lor proprie, dar constientizeaza ca implinirea emotionala o pot obtine doar cu un partener potrivit intr-o relatie de cuplu reusita. Sunt foarte jucause intre asternuturi, dar toate partidele de sex, indiferent cat de incendiare, trebuie sa se termine cu imbratisari.

 

Lenjeria intima rosie

 

Energice si foarte pasionale – astfel sunt femeile care prefera lenjeria intima rosie. Ele sunt perfect constiente de puterea sexualitatii lor si nu le este teama sa o foloseasca in avantajul lor. Stiu cum sa satisfaca intre asternuturi un barbat, dar au si pretentii ridicate de la acestia. Pe de alta parte, uneori femeile care prefera lenjeria intima rosie pot manifesta mai mult dramatism in felul lor de a fi decat cere situatia.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *