Search for content, post, videos

Tot ce nu stiai despre masturbare si orgasm. Ce fel te afecteaza, de fapt

Este de foarte mult timp stiut ca barbatii se masturbeaza mult mai des fata de femei. Ei bine, se pare ca acest curent va fi in curand de domeniul trecutului intrucat tot mai multe femei descopera reala placere a masturbarii.

Trebuie sa stii ca un orgasm iti ajuta creierul sa elibereze mai multe endorfine ceea ce-ti va conferi o stare de bine pentru intreaga zi. Nu mai ai nevoie de antidepresive, daca vei invata sa te mai joci din cand in cand cu tine insuti.

Corpul tau trebuie sa fie prietenul tau cel mai bun, de aceea e important sa-l cunosti cat poti tu de bine. Cel mai simplu mod prin care poti face asta? Exploreaza-l! Incearca tot felul de chestii noi pe tine si asta te va ajuta si in relatia cu partenerul tau, acum stiind sa-i spui ce-ti place si ce nu.

Pe langa faptul ca in timpul sexului depui efort si dupa partida adormi si te trezesti odihnita, sa stii ca nu doar ,,sportul” e de vina. In timp ce ai orgasm, organismul tau se relaxeaza si te ajuta sa adormi mai repede si sa te trezesti mult mai bine odihnita.

Orgasmul este aliatul tau si atunci cand vine vorba de petrecerea unui concediu in liniste sau pur si simplu iti doresti sa atingi starea aceea de zen dupa care tanjesti de foarte mult timp. Nu uita niciodata sa te protejezi. Este cu atat mai important daca partenerul este strain.

Acesta te ajuta de asemenea si cu ameliorarea durerilor menstruale si te scapa de stres.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *