Search for content, post, videos

Tot ce nu stiai despre erectie

Indiferent cat de familiarizat este un barbat cu propriul organ sexual si indiferent cata experienta sexuala are o femeie, sunt aspecte referitoare la erectie pe care niciunul dintre reprezentantii celor doua sexe nu le cunosc.

 

1. Sunt trei tipuri de erectie

 

Acestea sunt indicate de cauzele erectiei. In primul rand, exista erectia reflexogenica, generata de contactul sexual, erectia psihogenica care este generata de stimularea vizuala sau de fanteziile sexuale ale barbatului, precum si erectia nocturna, o reactie pur fiziologica a reprezentantului sexului tare.

 

2. Fumatul si consumul de alcool afecteaza erectia

 

Fumatul si consumul de alcool pot fi cauza disfunctiilor erectile, dar pot si agrava unele predispozitii. Principala cauza? Ambele obiceiuri afecteaza circulatia sangelui inclusiv la nivelul organului genital masculin.

 

3. Sexul oral genereaza o erectie mai puternica

 

Barbatii care primesc sex oral de la partenerele lor inainte de contactul sexual propriu-zis au penisurile mai mari tocmai datorita unei erectii mai puternice ce apare pe fondul acestei practici sexuale.

 

4. Mai mult somn duce la o erectie mai buna

 

Oboseala afecteaza fara doar si poate performantele sexuale. Din acest motiv un somn odihnitor este atat de important. Pe de alta parte, ore regulate de odihna fac bine erectiei caci echilibreaza functiile sexuale pe parcursul noptii.

 

5. Intimitatea influenteaza erectia

 

Unii barbati nu pot avea erectie atunci cand sunt luati prin surprindere de partenerele lor in locuri publice. De altfel, indiferent de natura sexuala a barbatului, o camera intima este un cadrul mult mai bun pentru obtinerea erectiei decat un loc in care partenerii pot fi surprinsi in fapt oricand.

 

6. Masturbarea face diferenta

 

Un barbat care nu s-a masturbat cateva zile va avea o erectie mai puternica, penisul irigandu-se mult mai bine de sange decat un barbat care practica masturbarea zi de zi.

 

7. Marimea conteaza

 

Si prin marime ne referim la greutate corporala, nu la marimea penisului. Barbatii supraponderali si cei obezi au niveluri de testosteron mai scazute decat barbatii cu o greutate corporala normala. Din acest motiv, barbatii grasi intampina mai multe probleme in obtinerea erectiei, fiind predispusi la disfunctii sexuale.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *