Search for content, post, videos

TOP Pozitii sexuale tantrice preferate de barbati care innebunesc femeile

Sexul este ca o carte deschisa din care iei doar ce fraze ti se potrivesc si te satisfac vizual. Nu exista o persoana menita sa iti satisfaca toate placerile, o persoana facuta pentru asta.

 

Partenerul de viata se muleaza dupa tine invatand toate punctele tale erogene ca pe o poezie ale carei versuri ti le citeste ori de cate ori ai nevoie sa te simti bine.

 

Iata un top 4 al pozitiilor sexuale tantrice preferate de barbati:

 

Nirvana. Aceasta este una dintre cele mai clasice pozitii sexuale si cu toate astea una dintre cele mai adorate de catre barbati. Pentru ca aceasta pozitie sa fie efectuata corect, femeia trebuie sa stea intinsa cu picioarele intinse, apropiate, cu mainile deasupra capului, iar el intra cu coapsele sale din afara ei.

 

Eroticul V. Aceasta pozitie este putin mai dificila necesitand anumite capacitati acrobatice. De aceasta data femeia se aseaza pe marginea unei mese, barbatul in fata ei in picioare, incercand sa isi aseze corpul in cea mai buna pozitie. Cu picioarele pe umerii sai femeia incearca sa se apuce cu mainile de gatul sau, iar barbatul sa o conduca catre culmile placerii.

 

Clipul. Una dintre cele mai adorate pozitii sexuale de catre barbati, acesta prezinta defapt dominarea acestuia de catre partenera. Barbatul sta cu picioarele intinse, stranse, femeia deasupra lui facand miscari ritmice, in timp ce el se bucura de vedere si de partida de amor incendiara.

 

Doggy style. Cea mai clasica pozitie sexuala si printre cele mai adorate atat de catre femei cat si de catre barbati. Ea sta in patru labe, precum un catel, in scopul de a-si tine perfect echilibrul, el ingenunchiaza in spatele ei tinand ferm de soldurile ei pentru a controla totul.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mircea</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza? .. eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *