Search for content, post, videos

Top cei mai sexy tatici celebri

Ii vedem pe marile ecrane sau, pur si simplu, in reclame si nu avem cum sa nu recunoastem ca femeile care sunt alaturi de ei sunt, poate, cele mai norocoase din lume, cel putin daca luam in calcul doar aspectul fizic.

5. Chris Hemsworth

Numele lui poate nu ne spune multe, dar cele care au vazut blockbuster-ele The Avengers si Snow White and the Huntsman il vor recunoaste. Are 28 de ani, casatorit cu Elsa Pataky, alaturi de care o are pe micuta India Rose, nascuta recent, pe 11 mai. Intotdeauna mi-am dorit copii, iar acum s-a intamplat. Este grozav! Voi fi un tata protectic, dar in sensul bun, a declarat Hemsworth, pentru iVillage.

4. Matthew McConaughey

Pana recent, era cel mai sexy burlac, dar dupa ce a pus mana pe el modelul Camila Alves, alaturi de care are doi copii, a devenit cel mai sexy tatic de la Hollywood. Matthew McConaughey a descris paternitatea ca fiind salbatica, minunata si plina de aventura, crescandu-i pe Levi (4 ani) si pe Vida (2 ani).

3. Johnny Depp

Desi s-a despartit recent de frumoasa Vanessa Paradis, Johnny Deep ocupa locul trei in topul celor mai sexy tatici. Nu poti planui iubirea profunda pe care o simti atunci cand ai copii, a declarat Deep, care se bucura de micutii Jack (10 ani) si Lily-Rose (13 ani).

2. Brad Pitt

Pare-se ca, odata cu apropierea de prima pozitie, numarul copiilor creste. acesta este si cazul lui Brad Pitt, care desi nu isi creste doar copiii naturali, are grija – alaturi de focoasa Angelina Jolie, de nu mai putin de sase micuti. Cuplul Jolie-Pitt bate lumea in lung si in lat impreuna cu Maddox (10 ani), Pax (8 ani), Zahara (7 ani), Shiloh (6 ani) si gemenii Knox si Vivienne (3 ani).

1. David Beckham

Desi ti se pare greu sa il invingi pe Brad Pitt la capitolul sexualitate, dar iata ca David Beckam a atins aceasta performanta. La 37 de ani, tatal a patru copii pe care ii creste alaturi de sotia sa, Victoria, fotbalistul britanic a castigat titlul de cel mai sexy tatic celebru. Carierea mea si numeroasele premii obtinute sunt doar cateva din realizarile mele. Cea mai mare realizarea este familia mea, copiii mei, a declarat Beckham pentru revista de renume People.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *