Search for content, post, videos

Top 6 lucruri pe care nicio femeie nu trebuie sa le accepte de la iubitul ei

Femeile sunt adevarate maestre in a le gasi scuze partenerilor lor. Insa, exista anumite lucruri pe care nicio femei nu ar trebui sa le accepte de la iubitul ei.

 

“Nu a ajuns pentru ca este foarte ocupat la munca” sau “Este doar o colega de serviciu” suna cunoscut multora dintre femei, caci le folosesc adesea pentru a scuza ceva ce ar putea fi reprobabil din comportamentul partenerilor lor. Exista insa anumite gesturi, actiuni care nu ar trebui trecute cu vederea si puse sub protectia scuzelor, caci ele nu fac altceva decat sa ridice semnale de alarma cu privire la profunzimea si sinceritatea care exista (sau nu) in relatia de cuplu.

 

Inacceptabil 1: isi pazeste telefonul de parca ar contine secrete de stat

 

Telefonul mobil este, intr-adevar, un obiect personal si niciunuia dintre noi nu i-ar placea sa-i fie invadat acest “spatiu digital intim”. Din acest motiv, daca vrei sa verifici ceva pe telefonul partenerului (starea vremii sau sa cauti o adresa), trebuie sa ceri intotdeauna voie. Insa, in momentul in care el se comporta de parca mobilul sau ar contine secrete de stat, si-l blocheaza de fiecare data cand este lasat la vedere, codul evident ca nu ti-l spune, nu si-l pune pe masa, ci mai mereu intr-un buzunar bine ascuns si si-l mai si ia la baie cu el cand are vreo nevoie este clar ca tu, ca iubita lui, nu trebuie sa afli ceva! Ori este un “securist”, ori iti ascunde ceva. Nicio femeie nu ar trebuie sa accepte aceasta secretomanie exagerata din parte iubitului ei.

 

Inacceptabil 2: Sunteti impreuna de mai bine de sase luni si nu i-ai cunoscut nicio ruda

 

Doar in cazul in care toate rudele lui sunt plecate din oras sau poate sunt chiar in strainatate este acceptabil ca partenera care ti-e alaturi de mai bine de sase luni sa nu-ti cunoasca niciun membru al familiei. O astfel de interactiune este aproape imposibil de evitat daca rudele (surori, frati, veri, verisoare, poate chiar parinti) locuiesc in acelasi oras cu voi. Daca totusi nu a avut loc nicio intalnire de acest gen, fie ea si pe fuga sau pur intamplatoare, inseamna ca el evita intentionat ca iubita lui sa-i cunoasca membri ai familiei. In momentul in care o relatie merge bine, barbatul o sa-i permita iubitei sale sa-i patrunda in viata, din mai multe aspecte: de la cunoasterea prietenilor la cea a catorva rude mai apropiate. Daca cei doi sunt impreuna de mai bine de sase luni, iar ea a fost privata de orice fel de intalnire cu “ai lui”, inseamna ca el o exclude intentionat dintr-o anumita zona a vietii sale.

 

Inacceptabil 3: el se intalneste des cu “fosta lui”

 

Unele finaluri de relatie permit fostilor parteneri sa pastreze legatura unul cu celalalt sub o forma ambigua de “prietenie”, fapt ce nu strica atata timp ca intalnirile nu devin saptamanale, iar conversatiile la telefon nu au loc zilnic sau o data la doua zile. Femeile sunt adesea puse in situatia in care iubitii lor inca pastreaza legatura cu fostele, fapt deranjant, dar si greu de controlat.

 

Pana una alta, o femeie matura, rationala si cu bun simt nu poate sa ii interzica iubitului ei sa se mai vada cu cineva, fie acel cineva chiar si fosta iubita. Poate insa sa descopere daca mai exista reminescente de iubire intre cei doi implicandu-se in intalnirile celor doi. Pana una alta, daca el sustine ca sunt doar amici, atunci nu este nimic in neregula sa vina si iubita actuala la iesirea la cafea dintre partenerul ei si fosta acestuia! Daca el cauta sa se eschiveze sau accepta si prezenta actualei iubite la intalnirea cu fosta, dar comportamentul lui este unul neobisnuit, inseamna ca la mijloc este ceva putred. Abia atunci poti, ca femeie, sa pui piciorul in prag si sa spui: “Ajunge!”

 

Inacceptabil 4: una calda, una rece

 

Daca in primele doua saptamani de intalniri pot trece 24 de ore sau chiar doua zile pana ca el sa te contacteze, dupa ce obtii statutul de “iubita” este inadmisibil sa treaca ziua fara sa vorbiti macar o data la telefon. Practic, dupa ce relatia devine oficiala, chiar daca este una deschisa, jocurile in care partenerii sunt “inabordabili” sau “inaccesibili” trebuie sa inceteze. Mai mult, o femeie nu trebuie sa accepte de la partenerului ei tratamentul “una calda, una rece”, toanele de “am chef sau n-am chef de tine”, pentru ca nu se mai pune problema ca el nu o place suficient de mult incat sa o contacteze.

 

Inacceptabil 5: se comporta ca un porc in mod regulat

 

Tu, ca femeie, observi de la bun inceput cand o prietena apropiata tie are o relatie cu un tip care se comporta ca un porc cu ea, chiar daca ea, prietena, refuza sa accepte ca el este un nesimtit. Uneori, insa, cea care se vede cu un nesimtit esti chiar tu, inflacararea de inceput facandu-te oarba in fata comportamentului lui neadecvat caruia nu incetezi sa ii gasesti scuze. Insa nicio femeie nu trebuie sa accepte langa ea un barbat care se comporta ca un nesimtit, care nu o respecta si subestimeaza constant.

 

Inacceptabil 6: o trateaza pe mama lui ca pe o regina, iar pe tine ca pe o servitoarea

 

Este incantator si de bun augur sa vezi un barbat care-si respecta si-si iubeste mama, dar exista o granita subtirea de la a fi un om respectuos si cald cu parintii si a fi “baiatul mamei”, care nu inceteaza sa sublinieze, cu fiecare ocazie, ca mama lui are dreptate si mama lui face orice mai bine decat iubita lui. Un barbat care nu inceteaza a fi “baiatul mamei” este nepotrivit pentru orice fel de relatie amoroasa si trebuie evitat pe cat posibil. Chiar daca relatia nu este neaparat una serioasa si cu perspectiva de durata, nicio femeie nu trebuie sa accepte sa fie tratata ca un rebut.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *