Search for content, post, videos

Top 5 pozitii sexuale care le scot din minti pe femei

O viata sexuala implinita in cuplu este unul dintre pilonii unei relatii fericite. Dar pentru ca acest lucru sa fie posibil, dincolo de placerea barbatilor, mult mai usor de multumit sexual, esentiala este placerea femeii, caci starea ei de bine reuseste sa puna intr-o lumina buna toate celelalte aspecte ale vietii in doi.
Spre deosebire de barbati, femeile sunt, intr-adevar, mai greu de multumit intre asternuturi. Motivul? Necesita mai multa atentie, mai multa daruire si, per total, mai multa „munca” pentru a fi cu adevarat satisfacute. Insa dincolo de preferintele sexuale specifice fiecarei femei in parte, toate reactioneaza bine la anumite pozitii prin natura si anatomia corpurilor lor.

Astfel ca exista cinci pozitii sexuale care incanta toate femeile si prin care reprezentantele sexului frumos chiar ajung pe culmile placerii.
Misionarul

Poate cea mai veche pozitie sexuala din lume, „misionarul” nu inceteaza a fi cea mai practicata si eficienta pozitile sexuala dintre toate care exista. Chiar daca unii barbati o considera plictisitoare, o rutina, pozitia misionarului este adorata de catre femei caci ofera, in primul rand, acea apropiere intima, vizuala, dupa care tanjeste fire romantica si sentimentala a femeii. Un barbat care-si vrea femeia fericita nu va ezita sa apeleze la „misionar” pentru a-si satisface partenera. Mai mult, pntru a-i spori placerea, poate pune o perna sub fund pentru a inlesi penetrarea si a creste sansele de a atinge orgasmul.

Desi pare invechita si este cam prima pozitie cu care cei mai multi oameni isi incep viata sexuala, pozitia misionarului ramane in top pentru femei. Pentru barbati este banala, plictisitoare si nu provoaca foarte des orgasm, insa femeile o prefera pentru ca pot realiza contact vizual cu partenerul in timpul actului sexual. Pentru a imbunatati pozitia misionarului, partenera ta ar trebui sa-si puna sub spate o perna, pentru a usura penetrarea si a-i provoca orgasmul.

Cu picioarele pe umerii lui

Numita popular si pozitia „craci-umeri”, aceasta este o alta cale preferata de femei pentru a atinge orgasmul. Intinsa pe spate, femeia isi pune picioarele pe umerii partenerului ei si se lasa penetrata in timp ce el ii ridica bazinul cu miscari de sus in jos si invers, usurand astfel penetrarea. Pozitia „craci-umeri” este preferata de femeile care se cunosc mai bine fizic pentru ca le permite stimularea clitorisului in timpul sexului. Si barbatii sunt fani ai pozitiei pentru ca au o vedere foarte buna asupra iubitelor lor care se zvarcolesc de placere in timp ce sunt penetrate si in timp ce se masturbeaza.
Impreunarea pelvisurilor

Partenerii stand fata in fata, in sezutt amandoi, cu picioarele desfacute astfel incat femeia sa fie penetrata in timp ce-si priveste iubitul in ochi. Tocmai acest contact vizual intim face ca placerea femeii sa ating cote surprinzatore in aceasta pozitie. Atentie insa! Pozitia permite o buna penetrarea barbatilor care au penisuri de dimensiune medie si mare.

Misionarul pe lateral

In timp ce barbatul sta in aproape aceeasi pozitie ca si cand ar face „misionarul”, femeia sta intinsa pe o parte, cu un picior bagat sub barbat, printre picioarele acestuia, si cu celalalt picior trecut peste unul dintre soldurile lui. Aceasta pozitie este o variatiune a pozitie clasice a misionarului, dar are un dublu avantaj. Clitorisul poate fi stimulat atat de femeie, cat si de barbat, iar acesta are si o vedere exceptionala, erotica, asupra partenerei lui. Cum bine stim ca la barbati conteaza enorm vizualul, este o pozitie dupa care si ei se dau in vant, nu doar femeile.

Leaganul imbratisat

Este poate cea mai comoda pozitie dintre toate: barbatul sta in fund pe marginea patului, cu picioarele pe podea, ca si cum ar sta pe scaun, in timp ce femeia il incaleca, asezandu-se practic in poala lui si cuprinzandu-i spatele cu bratele ei. Este o pozitie deopotriva intima si foarte erotica, care ii avantajeaza pe ambii parteneri.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *