Search for content, post, videos

Top 5 fantezii sexuale ale barbatilor

Barbatii si fanteziile sexuale sunt exact precum pestele in apa. Si daca iti propui sa-l intelegi cu adevarat mai ales din punct de vedere sexual, atunci trebuie sa-i cunosti si fanteziile, sa stii la ce viseaza si ce si-ar dori cu ardoare sa traiasca in pat.

Oricum, s-ar putea scrie o carte despre fanteziile barbatilor, carte care ar deveni, cu timpul, din ce in ce mai groasa.

Si n-ar fi o idee rea deloc ca fanteziile lui sa se incruciseze cu ale tale (daca spui ca nu le ai, nu te credem!) Orice om are fanteziile lui. Chiar si atunci cand ai in fata ochilor un om care ti se pare aproape asexuat, ei bine, gandurile lui sunt pline de fantezii, cu siguranta.

Daca barbatii si femeile n-ar avea fantezii, nici industria porno n-ar fi una atat de prospera, cu cifre de afaceri de sute de milioane.

Se pare, insa, ca barbatii fantasmeaza mai mult decat femeile, totusi. Nu ne-ar mira sa aflam ca domnii se vad pe insule pustii, cu sabii in mana si cand ti-e lumea mai draga, dau de o femeie a caror unice haine sunt alcatuite dintr-o bucata de scoica si o frunza de palmier. Sa vedem, impreuna, care sunt principalele fantezii care-i fac pe barbati sa fiarba in suc propriu.

1. O partida de sex in trei

Exact cum auzi! Da, barbatii sunt innebuniti sa faca sex in trei. Nu exista barbat care sa nu se gandeasca la aceasta fantezie, fara sa ia foc. Pana si Adam a fost frustrat la un moment dat, fiindca Eva nu i-a fost de ajuns. Exista persoane care pot crede ca barbatii vor sa faca sex in trei, doar ca sa se laude cu experienta asta.

Dar ipoteza asta nu prea sta in picioare, fiindca in acest caz fantezia ar fi despre cum se vor lauda in fata altora, nu despre ce se intampla sexual vorbind la o partida in trei. Mai simplu si mai aproape de adevar este faptul ca barbatii cred ca intregul corp al femeii este cel mai frumos lucru din lume; asadar, doua corpuri de femeie, impreuna, reprezinta frumusetea intruchipata la puterea a doua. Toti barbatii, fara exceptie, adora fanteziile despre partidele de sex in trei.

2. Prostitutia

Cei mai multi dintre barbatilor se vad la volanul unei masini, noaptea, conducand pe o alee intunecata si poftind in masina lor o doamna aflata acolo… la datorie. Si culmea e ca nici macar cumplitele boli cu transmitere sexuala nu-i opresc sa aiba acest tip de fantezie! Da, desigur, femeile vor spune ca e o fantezie absolut oribila, ca nici nu se pot gandi la asa ceva… Dar asta inseamna doar sa facem abstractie ca ea exista, ceea ce ar fi complet inutil.

Toti barbatii, macar o data in viata si tot se cred James Bond aflati in varii situatii periculoase, inclusiv in aceeasi masina cu o prostituata. Asa ca n-ar fi o idee rea sa accepti un astfel de joc, daca pana la urma el se intampla intre voi si va face placere amandurora.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *