Search for content, post, videos

Top 5 cele mai enervante obiceiuri ale indragostitilor

Desi cuplurile difera intre ele, exista anumite obiceiuri comune pe care, chit ca am dori, nu reusim sa le ignoram.

Este vorba de obiceiurile enervante ale persoanelor care se iubesc si vor ca toata lumea sa fie martora la iubirea lor. Atat de sacaitoare au ajuns aceste aspecte din comportamentul lor incat revista americana Cosmopolitan a realizat un top al celor mai enervante obiceiuri in cuplu.

1. Nu mai exista El si Ea, ci doar Ei

Indiferent cat de stransa este relatia dintre doua persoane, acestea nu inceteaza sa fie personalitati individuale. Asadar, este indicat ca fiecare sa poata lua de unul singur o decizie fara sa fie absolut imperativa consultarea celeilalte jumatati. Totodata, se intampla adesea ca unul sa nu se dezlipeasca de celalalt si astfel sa nu mearga nicaieri separat, ci doar impreuna. Acest obicei enervant face ca cei doi sa inceteze sa mai fie personalitati individuale si devin un tot. Uneori, pur si simplu vrei sa petreci timp doar cu unul dintre ei! Dar nu poti pentru ca ei vin intotdeauna la pachet.

2. Sunt conectati non-stop

Aceasta practica nu vizeaza neaparat contactul fizic, ci pe cel facilitat de tehnologie. Isi trimit mereu mesaje sau vorbesc la telefon cand nu sunt unul langa celalalt, chiar daca sunt inconjurati de alte persoane. Nu conteaza ca au iesit in oras cu prietenii sau sunt la o cina in familie, telefonul lor este de nedezlipit de degetele lor. Dincolo de efectele pe care le are acest obicei asupra relatiei de cuplu, este o dovada de lipsa de respect pentru persoanele din jur.

3. Se ating non stop

Una e sa fii atras de partenerul tau, alta e sa fii mereu calare pe el in public. Saruturile pasionale, soptitul la ureche sau suptul degetelor sunt gesturi potrivite pentru momentele de intimitate. Unele dintre ele pot fi desfasurate si in public, dar scurt! Prietenilor, colegilor de munca sau, mai rau, familiei nu le face placere sa asiste la astfel de spectacole sexuale, care sunt deseori privite cu dizgratie si comentate cat se poate de rautacios.

4. Iubi, iubitica, tontonel, s.a.m.d.

Revenim cu ideea: ceea ce se intampla intre patru ochi nu este treaba nimanui. Daca cand mai intervine inca o pereche de ochi, lucrurile se schimba. Acest principiu se aplica si apelativelor siropoase. Dragule sau scumpule sunt in regula, caci sunt folosite des de foarte multe persoane. Dar sa auzi un el si o ea vorbindu-si cu placintica, dovlecel, Iubi, iubitica, tontonel, gogosico, deja devine jenant.

5. Poarta tinute asortate

Poate este adorabil sa vedem doi copii cu varste cuprinse intre cinci si sapte ani imbracati la fel, dar cand doua persoane mature poarta tinute asortate, totul cade in ridicol, inclusiv ei insisi. Acesta este cazul cuplurilor care adopta stilul asa-zis matching t shirts. Fiind deseori vorba de cupluri heterosexuale, acestea imprumuta unul de la celalalt doar culoarea tinutei, nu si obiectul. In fond, ar fi mai mult decat ridicol un barbat imbracat intr-o fusta pix neagra cu buline verzi. Cel mai indicat ar fi sa renunte la acest obicei iritant sau sa se limiteze la a-si asorta mici detalii din outfit-urile lor, de exemplu, pantofii ei si cravata lui, sau camasa lui si oja ei.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *