Search for content, post, videos

Top 4 zodii de bărbați care urăsc giugiulelile

Oricărei femei îi place să-și alinte partenerul și să fie și ea alintată la rândul ei. Cu toate acestea, nu tuturor bărbaților le place să fie cicăliți sau să aibă lângă ei o femeie care să aibă o poftă acută pentru giugiuleli.

Iată care sunt cele patru zodii de bărbați care nu suportă sub nicio formă giugiulelile.

Leu

Fire foarte puternică și dominatoare, nativul acestei zodii este unul dintre primii candidați pe lista „Să nu aud de asta!”. Preferă actele care sunt pline de o poftă și o dorință arzătoare de a face un amor nebun și nu tot felul de mângâieri sau gâdileli.

Ori îi arați clar ceea ce vrei, ori o lași baltă. Nu-i place să fie dus cu zăhărelul sau să fie amăgit, așa că ar fi bine să pui serios piciorul în prag. Se vede stăpânul junglei, motiv pentru care trebuie să fii o adevărată felină, nu o pisică jucăușă.

Cicăleala va reuși doar să îl enerveze la culme, așa că ar fi bine să uiți de ea!

Scorpion

Dacă ajungi să îl enervezi, să nu te aștepți să se comporte ca un gentleman, pentru că nu o va face nici în ruptul capului. Giugiuleala nu este ceva ce face parte din lista cu „așa da”, motiv pentru care ar fi bine să o încadrezi și tu pe lista ta de „așa nu”, fără doar și poate.

Citeste horoscopul complet pe YVE.ro

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *