Search for content, post, videos

Top 3 lucruri care il sperie la prima intalnire!

Barbatii au tendinta de a se simti mereu intimidati la prima intalnire. Iata trei lucruri care ii sperie cel mai mult. 

1. Frica ca nu vei fi ceea ce se asteapta el sa fii

Cu toate am trecut prin astfel de momente. Au impresia ca intalnirea a decurs perfect, el s-a comportat bine in tot acest timp dar pe urma, il astepti sa te sune si… nimic. Unul dintre motivele pentru care asa ceva se poate intampla este felul in care te-ai comportat. Ai inceput intr-un fel si ai incheiat seara in alt fel, ai baut mai multe cocktailuri desi i-ai spus ca nu bei etc. Ce poti face in aceasta privinta? Nimic mai simplu. O intalnire e ca si cum ai merge la cumparaturi: nu iti fa reclama niciodata cu ceva ce nu esti. In schimb impartaseste povesti de viata cu el, arata-i cine esti cu adevarat inchegand totodata o conversatie sincera si reala.

2.Frica ca nu e el singurul de care esti interesata

Barbatii simt inca de la prima intalnire o imensa presiune de a te convinge ca el este alesul. De aceea este ingrijorat si de potentialii competitori pe care ii are in acest scop – probabil toti ceilalti barbati din jurul sau si al tau care ti-ar putea atrage atentia. Si ce-i drept, nici nu are de unde stii daca ai iesit cu el pentru ca ai intentii serioase sau doar ai chef de joaca.

Ce-i de facut? Daca ati iesit intr-un loc aglomerat, nu ai ce face, vei fi distrasa la un moment dat sau altul, nu ai cum sta cu ochii lipiti de el in tot acest timp. In schimb, asigura-l in permanenta ca esti interesara de el, luand paret activ la conversatie si comentand la cuvintele sale de cate ori e cazul. Fa-l sa se simta important si sa fie constient ca nu vorbeste singur si ca ai un interes deosebit pentru ceea ce iti povesteste.

3. Frica de faptul ca nu vei mai iesi cu el

Da, inainte de a trece deja la aperitive, intrebarea care il macina este daca veti mai iesi si sambata viitoare. Cum asa? Potrivit psihologilor, barbatii vad intalnirile dintr-o perspectiva carieristica. Slujba sa este de a te impresiona la prima intalnire astfel incat sa o obtina si pe a doua, a treia si asa mai departe. Asa ca pe la mijlocul intalnirii el isi va analiza timpul trecut si daca este nesigur, va fi stresat, esecul lovindu-l puternic in ego. Ce-i de facut? Daca iti dai seama pe parcurs ca nu esti interesata, nu e obligatia ta sa-l faci sa se simta bine. Daca in schimb esti interesata, fa-l sa creada ca va mai fi o alta intalnire, mentioneaza-i despre ce restaurant iti place, unde ai vrea sa iesi etc. Bate doar apropouri insa, lasa-l pe el sa faca pasul cel mare si sa te invite din nou.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *