Search for content, post, videos

Top 10 greseli pe care barbatii le fac in relatie

De multe ori barbatii se intreaba cu ce au gresit cand va certati. Pai, sa le explicam care sunt cele mai frecvente greseli pe care la fac atunci.

1. Posesivitatea
Daca fata se intalneste cu tine, este evident ca te place si vrea o relatie, asadar nu este cazul sa o suni in fiecare ora sau s-o cicalesti in legatura cu amicii ei de genul masculin. Nu este nimic dragut in asta si nicio femeie nu vrea un astfel de barbat langa ea.

2. Dezordinea din apartament
Cu parintii, singur, in chirie – oriunde ai locui, dezordinea nu are nicio scuza. Chiar daca modul cum arata casa ta nu influenteaza prea mult relatia, o camera curata ii demonstreaza nu numai ca ai grija de tine, dar si ca depui eforturi ca sa o faci sa se simta confortabil la tine.

3. Sa o faci pe durul
Ai muschi si testosteron? Zau ca n-am observat. Femeile stiu asta, tu o stii, alti barbati o stiu de asemenea. Esti barbat si toata lumea vede asta, deci nu e nevoie sa te dai in spectacol degeaba. Femeilor nu le place cand barbatii lor au conflicte, asa ca nu incerca sa o faci pe durul.

4. Comportament diferit cand esti cu prietenii
Imbinarea cu succes a celor doua lumi diferite, cea a prieteni si cea a prietenilor, este o treaba delicata. Prietenei tale cu siguranta nu ii va conveni daca atunci cand esti cu prietenii o ignori sau esti rece cu ea. Fii natural si acorda-i aceeasi atentie ca atunci cand sunteti doar voi doi. De asemenea, ai grija ce conversatii porti cu amicii tai, mai ales nu incerca sa discuti cu ei despre alte femei sau sa depeni amintiri care includ foste prietene.

5. Sa promiti si sa nu tii de cuvant
Subiectul este cat se poate de limpede, nu e nevoie de alte explicatii: daca promiti ca o vei suna, fa-o.

6. Flirtul cu alte femei
Orice femeie ascunde o doza de gelozie, dar este relativ usor sa nu ii starnesti dubii. Femeile inteleg ca ai hormoni(si ele la fel!), dar fa-ti un bine si nu ii da motive de gelozie.

7. Sa te astepti sa se comporte ca mama
Femeile au simtul matern dezvoltat si le place sa aiba grija de cei din jurul lor, dar nu incerca sa profiti de treaba asta si sa o tratezi de parca ar fi mama ta. La urma urmei, ea nu este acolo ca sa fie o inlocuitoare a mamei – sa curete dupa tine, sa spele, sa-ti gateasca. Pe scurt, maturizeaza baiatul mamei si comporta-te ca un barbat.

8. Sa-ti lasi prietenii sa-ti dicteze viata
Chiar daca prietena ta stie ca amicii tai sunt importanti pentru tine, niciodata nu va intelege de ce ii lasi sa-ti dicteze viata. Ai mai fost vreodata sfatuit sa o faci geloasa ca sa o recastigi? Ei bine, chiar daca intentiile prietenilor tai sunt bune, orice femeie prefera sa discuti cu ea ceea ce tine de relatia voastra.

9. Sa vorbesti mereu de fostele
Chiar daca vorbesti despre fostele intr-o maniera pozitiva, sau le pui intr-o lumina rea, mesajul este clar: nu ai trecut peste. Daca nu vrei sa declansezi un razboi, nu mentiona ce faceau fostele cand va certati sau sa o dai pe fosta ca exemplu. Nu inseamna ca nu trebuie sa vorbesti absolut deloc despre ele(din contra, din cand in cand este bine sa ii mai spui despre trecutul tau), dar nu-ti face un obicei din asta.

10. Sa te comporti urat cu cei din jur
La primele intalniri, barbatii au tendinta sa fac orice pentru a-si impresiona partenera. Totusi, in incercarea lor de a fi „cool”, pot sa devina aroganti si sa-i trateze pe cei din jurul lor urat. Femeile nu vad in asta un lucru bun si chiar pot fugi de un astfel de barbat.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *