Search for content, post, videos

TOP 10 cele mai groaznice lucruri pe care barbatii le spun femeilor

Nu e usor sa fii femeie” – o replica ocazional adevarata, nu doar feminista, mai ales cand luam in calcul toate vorbele prost plasate pe care barbatii le scot pe gura in fata femeilor.

 

Multe femei sunt de acord ca a auzi intrebarea “Cand vine bebelusul?” din gura unui barbat, atunci cand nu esti insarcinata, este unul dintre cele mai groaznice afirmatii pe care reprezentantii sexului tare le pot pune.

 

A doua replica pe lista este un raspuns afirmativ primit de la barbat de femeia care intreaba ceva legat de greutatea ei corporala. Cu alte cuvinte: Ea intreaba “Ti se pare ca fundul meu pare mare?”, El raspunde “Da”. Nu conteaza daca este adevarat sau nu, nu conteaza ca barbatul adora fundul partenerei sale si ca chiar ii plac proportiile mai mari, niciunei femei nu trebuie sa i se raspunda afirmativ atunci cand intreaba daca s-a ingrasat sau daca o parte a corpului ei – picioarele, bratele, fundul – par mari.

 

Dupa ce trecem de aspectul fizic, una din sapte femei considera enervanta afirmatia “Arati obosita” si aproximativ 12% din femei nu suporta sa auda indemnul “Calmeaza-te draga!” din gura barbatilor.

 

Mai mult de atat, a sari in ajutor poate fi considerat jignitor de catre o femeie, indiferent daca barbatul voia sa fie amabil sau doar ironic. “Te ajut sa parchezi?” este intrebarea considerata enervanta de 11% din femei.

 

O alta afirmatie care scoate din minti 8% din femei este: “Semeni din ce in ce mai mult cu mama ta”.

 

Cum influenteaza casatoria sanatatea: avantajele si dezavantajele vietii in doi

 

“Ti-am zis eu” intra tot in categoria cuvintelor enervante pe care le scot din gura barbatii in fara femeilor, fiind urmate de “Chiar crezi ca ar trebui sa mananci aia?”.

 

“Tu nu ai treaba in alta parte?” este o alta intrebare considerata jignitoare de femei, arata un sondaj efectuat recent si citat de publicatia britanica “The Daily Mail”.

 

Asadar, iata top 10 cele mai groaznice lucruri pe care barbatii le spun femeilor!

 

 

1. Cand vine bebelusul? (26%)

2. Da, fundul tau pare mare (17%)

3. Arati obosita! (13%)

4. Calmeaza-te draga (12%)

5. Te ajut sa parchezi? (11%)

6. Semeni din ce in ce mai mult cu mama ta (8%)

7. Ti-am zis eu! (5%)

8. Cat ai platit la coafor? (4%)

9. Chiar crezi ca ar trebui sa mananci aia? (3%)

10. Tu n-ai treaba in alta parte? (1%)

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *