Search for content, post, videos

TOP 10 cele mai bune pozitii sexuale pentru femei

Toate pozitiile sexuale sunt menite sa genereze placere, dar in cazul femeilor unele te pot purta mai aproape de extaz decat altele. Iata zece dintre cele mai bune pozitii sexuale pentru placerea feminina!

 

1. Fata in fata, cu perne sub fund

 

Placerea creata de pozitia misionarului poate creste exponential daca sub fundul femeii care sta pe spate sunt puse doua-trei perne, astfel incat sa ii ridica bazinul. Secretul acestei pozitii consta in faptul ca, pe langa placerea penetrarii, si clitorisul este stimulat prin frecarea pelvisului barbatului de cel al femeii. Asadar, ea are de doua ori mai multe sanse sa ajunga la orgasm astfel!

 

2. Prinsoarea placerii stand pe burta

 

Pozitia este relativ simpla: ea sta pe burta, cu picioarele lipite si gleznele una peste cealalta, in timp ce el sta deasupra ei cu picioarele pe langa ale ei. Aceasta pozitie permite femeii sa simta toata puterea barbatului ei care o strange practic si cu coapsele lui, in timp ce o penetreaza, si cu bratele. Bineinteles, puterea prinsorii trebuie sa fie cat de cat limitata, astfel incat sa nu iste durere.

 

3. Unul peste celalalt

 

La fel ca in pozitia precedenta, ea sta intinsa pe burta, iar el peste ea, tinandu-si insa si picioarele peste ale ei. Desi pare dificila pozitia pentru ca necesita un pic de echilibru, mai ales din partea lui, totul devine mai simplu daca femeia isi pune doua-trei perne sub bazin, ridicandu-si astfel fundul. Pe de alta parte, pozitia este recomandata atunci cand femeia este deja suficient de excitata incat sa atinga repejor orgasmul, pentru ca modul de penetrare si senzatia de frecare sunt extraordinar de placute si pentru barbat, care poate ejacula repede din aceasta pozitie.

 

 

4. Calare pe marginea patului

 

Pozitia presupune ca barbatul sa stea pe marginea patului, cu picioarele lasate in jos, dar cu trunchiul ridicat si eventual sprijinit de cateva perne mari, astfel incat sanii femeii care sta deasupra lui, calare aproximativ, sa se atinga de bustul lui. Pozitia este excelenta pentru femei pentru ca le permite controlul absolut asupra gradului de penetrare, dar si pentru ca, prin frecarea pelvisurilor, este stimulat si clitorisul. Totodata, este si o pozitie foarte intima, pentru ca permite contactul vizual, dar si erotica pentru ca-i permite barbatului sa se joace cu mainile pe fesele femeii.

 

5. Totul pentru punctul G

 

Barbatul sta in genunchi, cu trunchiul pe verticala. Femeia sta pe spate, dar cu bazinul ridicat pana la nivelul pelvisului lui, astfel incat el sa o poate penetra. Picioarele ei sunt flexate, ridicate la piept. Punctul de sprijin sta in alipirea bazinelor, dar si in faptul ca barbatul o tine pe femeie de glezne, ca in imaginea principala. Desi din descriere pare ciudata pozitie, in realitate nu este. Marele avantaj al aceste posturi este ca permite atat stimularea punctului G din interiorul vaginului, cat si stimularea clitorisului de catre femeie.

 

6. Misionarul cu picioarele in sus

 

O variatie a pozitiei sexuale a misionarului clasic este cea in care femeia isi ridica ambele picioare si le pozitioneaza pe o parte a trunchiului barbatului, care sta intr-un unghi de 90 de grade cu trunchiul femeii. Desi pozitia poate lua si forma “umeraselor”, prin pozitionarea picioarelor pe ambii umeri ai barbatului, alipirea picioarelor si punerea lor pe o singura parte a partenerului permite o mai buna frictiune si presiune la nivelul pelvisului, fapt ce va spori placerea lui si a ei.

 

7. Lateralul care permite totul

 

Pozitia presupune ca femeia sa stea pe lateral, iar barbatul deasupra ei, pe verticala. Un picior de-al ei este pozitionat intre picioarele lui, in timp ce celalalt picior este ridicat si pus pe trunchiul lui, tinut de barbat cu o mana cel putin. Practic, pozitia permita o deschidere intima totala a femeii, asadar si o penetrare adanca, sa ii da voie si sa se joace liber cu propriul clitoris, pentru dubla stimulare.

 

8. “Doggy style” in picioare

 

Pozitia presupune ca femeia sa stea la marginea patului, sprijinita in maini si in genunchi, in timp ce el o penetreaza de la spate stand in picioare. Pozitia permite femeii sa ajunga cu usurinta la clitoris, in timp ce unghiul de penetrare permite penisului sa atate punctul G.

 

9. Pozitia ideala cand nu exista pat!

 

Desi majoritatea pozitiilor sexuale sunt bune de pus in practica in pat, pe o saltea, aceasta este destinata acelor momente cand fie patul lipseste, fie partenerii au chef de ceva nou fara asternuturi. Pozitia presupune ca el sa stea in picioare, eventual cu genunchii flexati, si sa o penetreze pe la spate. Ea insa nu sta cu tot trunchiul pe vertical si nici macar usor inclinata, ci isi tine picioarele tepene, drepte, iar restul trunchiului si-l sprijina in maini, pe parchet. Este un unghi unic de penetrare de care prea putine femei de bucura, pentru ca, intr-adevar, pozitia nu este chiar la indemana oricui. Totusi, cele care reusesc sa sustina aceasta pozitie se pot considera norocoasa, pentru ca si clitorisul este stimulat in acest timp prin simpla presiune greata de unghiul de penetrare a penisului.

 

10. Penetrarea maxima si intima

 

Femeia sta intinsa pe spate, cu picioarele indoite sub ea, in timp ce barbatul este deasupra ei si o penetreaza. Spre deosebire de alte pozitii care permit penetrare adanca, aceasta permite si contact vizual, dar si efectuarea altor gesturi intime, precum sarutul si mangaiatul. Este una dintre acele pozitii sexuale care sunt si pline de erotism, mari generatoare de placere, dar si care sporesc gradul de intimitate intre parteneri.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *