Search for content, post, videos

Toate motivele pentru care o femeie ajunge sa-si insele iubitul cu alta femeie

In mod neasteptat pentru majoritatea barbatilor, psihologii sustin ca marea majoritate a femeilor moderne, in proportie de 80%, au fantezii de intimitate cu alte femei.

Doar ca aceste fantezii nu sunt neaparat de natura sexuala ci mai degraba de natura pasionala. Astfel, sentimentele pe care o femeie le-ar putea nutri pentru alta femeie ar putea fi considerate o dovada a infidelitatii de catre partenerul stabil.

Cu toate acestea, motivele pentru care o femeie si-ar insela barbatul cu alta femeie sunt pe cat de plauzibile, pe atat de comune. Mai mult decata atat, barbatul este in proportie cel care starneste aceste dorinte in interiorul partenerei de viata.

Asadar, iata toate motivele pentru care o femeie ar si-ar insela iubitul cu alta femeie:

1. Dorinta iubitului de a o vedea in ipostaze intime cu alta femeie

In marea lor majoritate, barbatii au fantezii legate de intimitatea iubitei lor cu o alta femeie. Pentru maoritatea barbatilor, partenera potrivita pentru iubita lor este, de obicei, o femeie pe care o simpatizeaza in secret. Astfel, in momentul in care, chiar si in gluma, isi exprima curiozitatea cu privire la posibilitatea unei relatii intre iubita lui si alta femeie, iubita lui va asimila informatia si se va gandi serios la acest lucru. Explicatia este simpla: decat sa riste sa isi piarda iubitul, mai bine ii satisface o cusiozitate. Insa, sansele sunt destul de mari ca prima incercare sa fie facuta in absenta iubitului si mai mult decat ata, ambelor femei sa le placa gradul de intimitate si sensibilitate atinse. Astfel, iubitul „ravnitor” va trece pe planul doi in acest triunghi amoros

2. Pierderea increderii in barbati

Potrivit ultimelor studii, femeile heterosexuale care incearca sa dezvolte o relatie intima cu alte femei sunt in marea lor majoritate femei care au fost ranite in mai multe ranaduri de barbati. Astfel, ajung in punctul in care isi pierd total increderea in barbati si mai mult decat atat capata o oarecare repulsie fata de ei. Astfel, avand nevoie de afectiune, se axeaza pe sexul opus barbatilor si cauta relatii cel putin sincere si adanci infipte in suflet. Cu toate acestea, mentin o relatie cu un barbat, chiar de lunga durata, pentru a masca in totalitate aparentele. Iar barbatul respectiv ajunge sa fie inselat fara sa isi dea seama.

3. Simpla curiozitate

Multe dintre femeile moderne, potrivit psihologilor, ajung sa fie curioase cu privire la relatiile intime cu alte femei datorita faptului ca astfel de relatii sunt din ce in ce mai mediatizate si mai tolerate. Astfel, curiozitatea duce la o dorinta foarte mare de a experimenta asa ceva. Mai mult decat atat, femeile care ajung sa experimenteze o astfel de relatie nu considera ca isi inseala iubitul. Insa, iubitii lor nu sunt deloc de aceeasi parere. In cazul curiozitatii, multe femei care incearca o relatie intima cu alta femeie ajung sa povesteasca despre experienta respectiva iubitului stabil. Iar acest lucru ii scade increderea in sine acestuia, de cele mai multe ori.

4. Incercarea de a scapa de figura paterna

Psihologii sustin ca femeile moderne ajung deseori sa intretina relatii de intimitate intre ele din cauza ca dupa o perioada lunga de relatie cu un barbat isi dau seama ca au langa ele o figura mult prea asemanatoare cu a propriului tata. Astfel, in cazul in care figura paterna nu a fost apreciata pe parcursul copilariei, femeile ajung sa se gandeasca serios ce este de facut pentru a scapa TOTAL de acest inconvenient. Iar rezolvarea pare sa fie gasirea alinarii in bratele altei femei, chiar daca isi continua relatia cu barbatul respectiv.

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *