Search for content, post, videos

Toate motivele pentru care femeile isi mint iubitii si interpretarea minciunilor

Cine crede ca intr-o relatie minciunile nu ajuta deloc pentru bunul curs al lucrurilor, se insala amarnic. Astfel, potrivit ultimelor studii sociologice, cuplurile cele mai statornice si cele mai fericite sunt acelea in care partenerii aleg sa minta.

Totodata, se pare ca femeile sunt cele care au tendinta cea mai mare de a minti in cuplu, insa motivele lor sunt unele dintre cele mai putin asteptate.

Femeile ajung sa minta intr-un cuplu fie pentru ca isi doresc ca relatia lor sa fie una armonioasa, oricat de ciudat ar parea, fie pentru ca isi doresc sa fie deconspirate si sa se ajunga la o despartire „curata”

Asadar, in cazul in care o femeie isi doreste ca relatia ei sa mearga, isi va minti fara niciun fel de problema partenerul cu privire la cele mai marunte lucruri dar si cu privire la cele mai grave.

Va minti ca este mereu satisfacuta in pat, ca are mereu chef de sex, ca ii iubeste parintii partenerului, ca nu este atrasa sexual de niciun alt barbat, ca este mereu fericita, doar de dragul barbatului ei, pentru a reusi sa mentina armonia necesara.

Cu toate acestea, se va destainui celor mai apropiate prietene, avand nevoie de refulare.
Femeile care pe de alta parte isi doresc ca relatia lor sa se termine, vor minti, cel mai probabil, in rpivinta unor lucruri care sunt adevarate in mod evident. Cel mai ciudat este faptul ca atunci cand vor sa iasa dintr-o relatie cel putin 90% dintre femei dau toate semnele ca ar fi atrase de un alt barbat, tocmai pentru a-si starni actualul iubit sa ia atitudine si sa le paraseasca. Mai mult decat atat, unele dintre ele mint cu privire la sentimentele pe care le au pentru alti barbati pentru a-si impinge partenerii sa aiba relatii sexuale cu alte femei. Dupa aceea, ele pot fi acelea care pot decide sa termine o relatie.
Cele 13 minciuni pe care le spun toate femeile si ce inseamna de fapt

1. Nu asteptam un apel de la tine. INSEAMNA DE FAT: Fix de asta imi era frica! Eram sigura ca vei face asa ceva!

2. Imi placi, dar nu stiu cand te voi iubi. INSEAMNA DE FAPT: Nu pot avea o relatie cu tine, nici macar sexuala. Nu ma atragi.

3. Daca ar fi sa ma culc cu cineva acum, acela ai fi tu. INSEAMNA DE FAPT: iti dau voie sa faci sex cu mine ca sa pot sa te folosesc pe viitor.

4. Cred ca ar trebui sa impartim responsabilitatile. INSEAMNA DE FAPT: Menajeaza-ma mai mult si lasa-ma sa fac doar ceea ce cred eu ca se cuvine.

5. Abia am realizat cat de mult mi-ar placea acest lucru. INSEAMNA DE FAPT: Lucrul acesta ma plictiseste atat de mult ca nu m-am gandit niciodata la el pana acum.

6. Sexul este distractiv INSEAMNA DE FAPT: Am nevoie crunt sa fac sex. Nu mai rezist!

7. Chiar daca tipul este chel si nu arata bine, cel putin este bogat. Voi duce o viata sigura cu el. INSEAMNA DE FAPT Nu mai am nicio obtiune decat sa ma insor cu un bogatan urat si gras. Asta este, pot desface picioarele in fata oricui, numai sao duc bine.

8. Nu voi deveni posesiva si nu te voi bate la cap. INSEAMNA DE FAPT: Vei trece prin foc si para cu mine! Viata ta nu iti mai apartine!

9. Esti singurul barbat pe care mi l-am dorit vreodata. INSEAMNA DE FAPT: Ma multumesc si cu tine, pana gasesc altceva. Esti destul de dotat in pantaloni dar ai buzunarele goale

10. Daca nu ies eu cu el, va gasi pe altcineva. INSEAMNA DE FAPT: Trebuie sa-l bag prima in pat. Voi face sex nebun cu el ca sa nu puna alta mana pe el

11. Nu-i nimic in neregula cu tine, cred ca eu am gresit! INSEAMNA DE FAPT: Am facut o tampenie, chiar nu e vina ta, dar o sa te fac sa iti fie mila de mine ca sa ma ierti.

12. Ma inteleg mai bine cu socrii decat cu ai mei. INSEAMNA DE FAPT: Nu mi-am suportat niciodata parintii.

13. Da, daca vrei sa fim doar prieteni, nu ma deranjeaza. INSEAMNA DE FAPT: Lasa! Va veni vremea cand ma vei dori si nu ma vei avea! Ma voi asigura de asta!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *