Search for content, post, videos

Tipuri de sex pe care nu trebuie sa le ratezi

sex in functie de zodie

Lipsa unei relatii romantice nu trebuie sa insemne neaparat lipsa activitatii sexuale. Aceasta este o parte esentiala din viata fiecarui individ matur si este o parte integranta a pastrarii sanatatii pe toate planurile.

Sexul este foarte important pentru o minte agera si pentru un corp relaxat si odihnit, acesta avand un rol major in pastrarea unui sistem imunitar intact.

Dupa cum mentionam anterior, faptul ca nu aveti un partener in permanenta, asta nu inseamna ca trebuie sa va abtineti de la sex. Acesta poate deveni mult mai interesant si aventuros, in momente de libertate si va crea amintiri care vor ramane cu siguranta in memoria dumneavoastra pentru perioade lungi de timp.

Nu exista loc mai bun pentru a cunoaste oameni noi, ca o petrecere. Daca mai adaugam si prezenta alcoolui cam in orice persoana din acel loc, o partida amoroasa plina de scantei poate avea loc oriunde, iar asta va va potoli si setea de aventura pentru a va putea concentra apoi pe lucrurile importante care conteaza pentru dumneavoastra.

Varianta de a intretine raporturi sexuale cu cineva cu care va cunoasteti de foarte mult timp si ati impartit multe secrete si evenimente impreuna poate fi viabila, insa va trebui sa stabiliti de la bun inceput un set de reguli care sa va permita libertatea atunci cand nu sunteti impreuna. La urma urmei, nu va doriti sa stricati o prietenie sanatoasa.

Poate cineva si-a pus amprenta asupra inimii dumneavoastra, insa sentimentele nu sunt reciprocate. Ei bine, nu dati inapoi daca singurul lucru la care v-ati conectat este o partida de sex. S-ar putea sa-i dai lumea peste cap si sa creezi o conexiune involuntara, dar foarte puternica intre voi!

Puteti sa alegeti si o aventura scurta cu cineva pe care l-ati vazut pentru prima oara. Nicio obligatie, niciun stres… Este cea mai buna varianta pentru cineva care cauta doar placere.

Nu uitati sa va protejati in orice scenariu va aflati!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *