Search for content, post, videos

Tipuri de prietene, musai sa le ai si ce fel te ajuta

Prietenele tale sunt precum suita unei regine sau o armata personala, fiecare avand un rol dinainte stabilite in viata ta. Iata mai jos care sunt principalele tipuri de prietene pe care fiecare femeie trebuie sa le aiba alaturi de ea in prima linie, si care fiecare, in felul ei, o pot ajuta in anumite situatii.

1. Tipul majoretei

Nu are niciodata puterea de a-ti atrage atentia atunci cand coafura iti sta prost sau cand un cos de pe fata ii face cu ochiul de la doua sute de metri distanta. Cu toate acestea, uneori, pur si simplu nu ai nevoie sa auzi astfel de sfaturi. Si aici intervine ea, care intotdeauna va stii sa descopere doar calitatile din tine si niciodata defectele. Mai mult, ii va face placere sa te complimenteze si nici nu va astepta mult timp pana sa o faca. Ea este cea pe care o chemi la o discutie inainte de a renunta la un job, de a-i spune prima data prietenului ca il iubesti sau de a-i spune sotului ca mai doresti un copil.

2. Tipul mamei mari

E de obicei mai in varsta, mai experimentata si inteleapta decat tine. A trecut prin mai multe decat tine si e mereu acolo pentru a-ti atrage atentia atunci cand esti pe cale sa faci un pas gresit. Recunoaste problemele inainte ca acestea sa apara si de aceea sfatul ei este important. Asteapta-te sa auzi adesea de la ea expresia „ti-am spus eu!”.

3. Tipul carieristei

Nu, nu e tipul celei care sapa dupa aur dar, e cu siguranta cea care stie ce vrea, are idealuri si si le urmeaza. Munceste din greu pentru banii pe care ii castiga si stie cu siguranta sa-ti dea cele mai bune sfaturi legate de cariera si job. Unul din aceste sfaturi este cel care te va indemna sa nu alegi niciodata prima oferta, sa nu te multumesti cu putin si in general, sa iti administrezi finantele astfel incat sa poti pune deoparte bani albi pentru zilele negre care oricat de bine ar fi acum, pot veni pe nepusa masa. Daca vrei sa investesti, tot ea este cea care te va indruma pe calea corecta.

4. Tipul petrecaretei

Cand toate celelalte prietene se inchid in casa dupa ce au ascultat buletinul meteorologic care anunta 30 de centimetri de zapada, fii sigura ca prietena petrecareata isi toceste deja cizmulitele in club. Chiar daca acest tip de caracter are un punct in minus si acela este nechibzuinta, ea este si va fi mereu dispusa sa lase toate problemele la o parte si sa se distreze atunci cand e cazul. Ea e mereu acolo pentru a-ti aminti ca viata are si o latura mai putin serioasa decat o credeai tu a fi. E de asemenea prietena perfecta pentru a discuta ultimele tale cuceriri, ultimele ispravi mai nelalocul lor si ultimele aventuri. Si e alaturi de tine de fiecare data cand ai nevoie de o pauza de la viata de familie, cateva ore de liniste fara copii, sot si treburi casnice. Te va ajuta mereu sa iesi din cotidian, sa te distrezi si sa iti reamintesti ce frumoasa e viata.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *