Search for content, post, videos

De ele trebuie sa te feresti! Tipuri de prietene de cuplu care iti vor strica relatia.

Orice cuplu statornic are un grup de prieteni in care isi petrece majoritatea timpului. Insa, potrivit ultimelor studii, exista o serie de prietene in acest grup, deopotriva comune barbatului si femeii, care pot fi de cele mai multe ori marul discordiei intre cei doi membri ai cuplului.

Aceste prietene sunt acelea care definesc ideea de „femeie rea” care, in ciuda faptului ca se ascund foarte bine, instinctiv parca incearca sa distruga armonia unui cuplu.

In cele ce urmeaza, va vom prezenta care sunt aceste asa-zise prietene care uneori nici macar nu isi dau seama cat de mult rau fac unei relatii intre doi oameni care se iubesc. Mai mult decat atat, din pacate, acest tip de prietene sunt prezente in apropierea a 99% dintre cuplurile stabile.

Serioasa

Serioasa este acea prietena care protesteaza mereu in fata oricarei idei noi. Este acea prietena care se va simti ofuscata atunci cand iubitul tau va iesi la bere cu baietii, desi tu nu ai nicio problema cu asta si te va cicali mereu spunandu-ti ca nu este normal ca tu sa stai acasa si el sa iasa in oras. Serioasa face acest lucru din simplul motiv ca, de cele mai multe ori, esti singura si are tendinta de a-si controla iubitul, atunci cand il are, din frica de a nu fi parasita.
Prostuta

Prostuta nu face rau voit. Ea este cea care pica de multe ori in momente penibile si este un pericol pentru cuplu din cauza ca iubitul tau se va satura la un moment dat sa tot trebuiasca sa-i explice lucruri esentiale, pe care oricum nu le va pricepe, asa cum ar fi un banc sec. Prezenta ei il va face pe iubitul tau sa se intrebe cum de o astfel de femeie este prietena cu tine si daca nu cumva s-a inselat in privinta inteligentei tale.

Usuratica

Usuratica nu tine cont de nimic. Daca ii place iubitul tau, cu riscul sa te desparta de el, va vana prima ocazie sa faca sex cu el. Usuratica simte totodata o placere nebuna atunci cand face sex cu iubitii prietenelor ei, pentru ca din punctul ei de vedere acest lucru demonstreaza ca este mai buna decat prietenele ei, desi are reputatia de femeie usoara.

Betiva

Prietena ta care bea mereu peste masura este si cea care te va pune in cele mai mari incurcaturi, mai ales daca o scunosti demult. Odaca ce va bea un pahar in plus, se va apuca sa povesteasca lucruri despre tine, de fata cu iubitul tau, pe care cu siguranta tu nu ai vrea ca el sa le stie. Aceste secrete ale tale pot duce la o despartire brusca, mai ales daca implica relatii trecute cu amici actuali ai iubitului tau.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *