Search for content, post, videos

Tipuri de flirt care duc mereu la o partida de sex nebun

Toti stim ce este un flirt, cu siguranta nu suntem straini de acest obicei, fie ca suntem pe strada, la un club, petrecere sau eveniment social. De curand s-a descoperit ca exista mai multe categorii de baza in care pot fi impartite flirturile. Acestea sunt:

Flirtul traditional. Femeia va fi cea care il va iscodi pe barbat cu o privire fugara dar, pentru nimic in lume nu va fi ea cea care sa faca primul pas spre a deschide discutia.

 

Flirtul jucaus nu poate fi numit un flirt in cel mai complet sens al cuvantului. Femeia care flirteaza in acest fel, va discuta cu usurinta cu orice barbat, va fi naturala, recurgand deseori la glume pentru a atrage atentia barbatului. Poate fi numit in acelasi timp socializare.

Flirtul politicos. Ea nu isi doreste ca barbatul sa fie prea increzator si sa faca pasul cel mare. Si astfel se va ajunge la o discutie politicoasa.

Flirtul fizic. Femeia nu are nicio restrangere de aceasta data in a-i comunica barbatului interesul. Practicat in general la petreceri, femeile care recurg la flirtul fizic, se vor aseza langa barbat, avand grija sa-l atinga subtil sau, vor inchega o discutie in timpul careia vor avea grija sa il atinga astfel incat prin miscarile ei, intentiile sa fie cat se poate de sincere si usor de identificat.

Flirtul sincer. Femeia incearca sa descopere conexiuni reale cu barbatul pe acre il urmareste. Il va intreba despre chestiuni personale precum hobby-uri, locuri preferate, muzica preferata si asa mai departe. In fine, daca va descoperi lucruri comune, il va face constient de acestea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *