Search for content, post, videos

Tipologii nasoale de barbati si ce spune despre tine atractia ta fata de ei

Vorba „Cine se aseamana se aduna” are mai mult substanta decat avem multi dintre noi impresia. Mai exact, in cazul relatiilor amoroase, tipologia de barbat de care se simte atrasa o femeie spune multe despre felul ei de a fi.

1. Domnul narcisist

Plin de carisma, talentat, un barbat frumos si foarte constient de atuurile sale pe care si le afiseaza cu mandrie. Acesta este tipul de barbat narcisist care se adora auzindu-se vorbind mai ales daca este el insusi subiectul de conversatie.

O femeie atrasa de un narcisist este adesea, la randul ei, narcisista, caci cauta la barbatul de langa ea aceleasi trasaturi pe care le iubeste la ea insasi.

2. Domnul indisponibil emotional

Acesta este genul de barbat care nu pare foarte dispus sa depuna eforturi pentru a se vedea cu tine, are mereu scuze la indemana si pare vesnic indecis. Vorbeste foarte mult despre trecut si, chiar daca spune ca-i place de tine, cum-necum nu reusesti sa te vezi cu el intr-un ritm relativ constant. Acum dai de el, alte trei zile este total disparut pentru ca mai apoi sa reapara cu cine stie ce scuza cu privire la motivele pentru care nu a fost de gasit.

Femeile care se simt atrase de barbatii indisponibili emotional, de regula, se desconsidera pe ele insele. Simt ca nu merita mai multa atentia, ca pur si simplu nu au suficienta valoare pentru a primi mai multa daruire din partea unui barbat. Femeile care prefera cu recurenta barbati indisponibili emotional au, mai mereu, probleme majore legate de increderea in fortele proprii.

3. Domnul care trebuie ajutat, „reparat”

Acesta este genul de barbat care pare pentru femeile care il aleg un fel de „proiect in dezvoltare”, o piatra pretioasa neslefuita careia i-ar creste exponential valoarea daca ar fi cizelate de o mana feminina. Aceasta este tipologia barbatilor care au mult potential nerealizat, iar femeile care-i aleg ii considera un fel de „proiecte”.

Femeile care prefera barbatii ce trebuie „reparati” au un instinct matern dezvoltat sau se simt cu musca pe caciula in ceea ce priveste ceva ce au facut in trecut. Sunt femei care simt ca trebuie sa-si spele „pacatele” ajutand cat pot ele, crescand si dezvoltand un barbat care (simt ele!) are nevoie de ajutorul lor.

4. Domnul speriat de relatii

Aceasta este tipologia specifica barbatilor care fug de relatii serioase, de orice fel de angajament. Fie au suferit enorm din dragoste, fie sunt chiar divortati. Oricum ar fi, sunt genul de barbati care refuza sa se aseze la casele lor si dau bir cu fugitii in momentul in care vad ca femeia-partenera le invadeaza spatiul personal si viata. Pe de alta parte, barbatii care fug de relatii sunt cei care se dau aventurieri si curajosi in fata la orice.

Femeile care prefera aceasta tipologie de barbati sunt clasicele „printese” care trebuie salvate. Nu au suficienta incredere in ele si continua sa traiasca in lumea lor de basm in care cred cu tarie ca cineva, „Fat-Frumos”, va veni sa le salveze din turnul in care au incarcerate.

5. Domnul parazit

Este tipologia barbatului care nu poate avea grija de el insusi si care cauta femei care sa-l intretina din toate punctele de vedere – dar cel mai adesea, financiar.

Femeile care se aleg cu astfel de paraziti sunt, mai mereu, teribil de nesigure pe ele. Simt ca prin faptul ca-l intretin (sub o forma sau alta) au astfel control asupra lui si vor reusi sa-l pastreze ca partener, nedandu-si seama ca este suficient sa gaseasca o alta „mamica” care sa-i intretina si vor parazita de indata o alta femeie.

6. Domnul pasiv-agresiv

Aceasta tipoligie este reprezentata de barbatii care dau vina pe partenerele lor indiferent daca sunt ele sau nu vinovate de o anume problema. Sunt barbatii-copii, care-si iau jucariile si pleaca si te fac sa te simti vinovata pentru ca nu le-ai cumparat inghetata cand eu zbierat ei ca vor. Acestia sunt barbatii care gasesc un motiv de nemultumire in orice si nu scapa ocazia sa-si critice partenerele, indiferent daca sunt in public sau in privat.

Genul de femei care isi aleg cu recurenta astfel de parteneri au de regula probleme emotionale, mai cu seama in ceea ce priveste trasarea limitelor. Adica nu au limite in ceea ce priveste nevoia de a face pe plac altora indiferent de situatie, chiar si atunci cand este in detrimentul lor.

7. Domnul „Cum zici tu”

Aceasta tipologie include barbatii care nu sunt in stare sa articuleze de unii singuri o opinie. Sunt barbati cu grave lacune in ceea ce priveste increderea in sine. Au nevoie de o alta voce pentru a spune ce-si doresc, iar de regula cealalta voce este iubita lor.

O femeie care prefera barbati „cum zici tu” sunt obsedate de control si chiar prefera sa conduca in orice situatie. Le este mult mai usor sa conduca dupa bunul plac in momentul in care partenerul oricum face cum spun ele.

8. Domnul „Luat”

Este casatorit, sau logodit sau intr-o relatie destul de serioasa cu o femeie. Oricum ar fi, barbatul este „luat”, adica al altei femei.

Femeile care sunt invariabil atrase de barbatii „luati” au prea putina incredere in fortele proprii si chiar se desconsidera pe ele insele. Motivul? Considera ca nu merita nimic „calitatea intai”, multumindu-se cu „barbati la mana a doua” sau cu barbati care le insala in mod periodic.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *