Search for content, post, videos

Tendinte nunta 2015: ce este la moda anul acesta

tendinta nunta 2015

Tendinte nunta 2015 – un domeniu de mare interes pentru femeile care urmeaza sa fie mirese anul acesta. Va prezentam un ghid cu ce „se poarta” anul acesta in materie de nunti.

 

Tendinte nunta 2015: vechiul este „noul nou”

Anul acesta, clasicul revine in forta in materie de nunti. Dar nu orice fel de clasic, ci clasicul britanic. Ce presupune acesta? In primul rand, nunta in aer liber, in gradina, care incepe de dupa-amiaza, nu seara. Totodata, simplitatea este cuvantul-cheie in tendintele de nunta in 2015. Intr-un cadru restrans, in gradina in care este organizata petrecerea de nunta se impun mesele si scaunele descoperite, fara huse si fata de masa, eventual chiar din lemn sau din metal (evident, nu plastic!). In trend sunt scaunele chiavari, din lemn, simple si neacoperite de niciun fel de husa sau funde.

 

Tendinte nunta 2015: preferintele florale ale anului

Pe langa trandafirii care nu se demodeaza niciodata, la mare cautare sunt florile naturale de gradina cum ar fi hortensiile, bujorii si daliile. Practic, tendinte nunta 2015 in materie de aranjamente florale echivaleaza cu flori mari, cu aspect cat mai natural, chiar usor batut si trecut de vreme. Prin urmare, buchetele si aranjamentele florale de nunta in 2015 care sunt perfect asezate, „date cu fixativ” (uneori si la propriu), nu mai au ce cauta pe mesele de petrecere anul acesta.

 

Tendinte nunta 2015: cat mai mult verde in meniu

Pe langa preparatele principale de nunta in materie de gastronomie care trebuie sa contina cat mai multe verdeturi, acestea trebuie sa se regaseasca si in bauturile de tip cocktailuri in tendintele de nunta in 2015. Spre exemplu, menta, frunza de lamaie si chiar si iedera isi pot gasi loc in fel de fel de preparate de bauturi alcoolice sau nonalcoolice in meniul de nunta.

 

Tendinte nunta 2015: petrecerile tematice

Pe langa „clasicul clasic”, in materie de nunti in acest an „se poarta” si petrecerile nonconformiste, mai exact cele tematice in care mirii aleg un cadru special pentru organizarea intregii nunti. Petrecerile tematice de nunta pot fi in stilul anilor ’20, in stilul glamour-chic, in stil traditional sau in stil steampunk. Oricum ar fi, aceste tendinte de nunta in 2015 presupune ca atat aranjarea meselor, rochia miresei si costumul mirelui, cat si invitatii sa se aranjeze astfel incat sa arate din cadrul temei alese pentru petrecerea de nunta.

 

Tendinte nunta 2015: wedding planner-ul

In multe cazuri, wedding planner-ul devine o necesitate. De altfel, astfel de servicii au incetat sa fie un simplu moft in urma cu mai multi ani. Cum organizarea nuntii presupune implicare, timp si dispozitie pentru asa ceva din partea mirilor, nu intotdeauna ei dispus de toate resursele. Nu stiu unde sa caute, ce sa caute, astfel ca, in loc sa piarda timpul cautand in oras localuri sau pe google „fotograf profesionist nunta” apeleaza, in baza unei recomandari, la serviciile unui wedding planner. Ce face mai exact acesta? Indruma si negociaza. In loc sa se duca la 12 localuri ca sa discute, wedding plannerul alege 4-5 localuri pe care sa le vada care se potrivesc exact nevoilor mirilor, de la cat de spatios sa fie la cat sa coste meniul in functie de ce invitati au. Si in cazul fotografului, spre exemplu, wedding plannerul ajuta la alegerea unuia in bugetul pe care il au mirii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *