Search for content, post, videos

Temerile secrete nebanuite ale barbatilor legate de trupurile lor

Chiar daca unii barbati par dezinteresati de propriul aspect fizic, multi dintre ei au griji ascunse legate de cum arata. Iata care sunt temerile secrete ale barbatilor referitoare la trupurile lor!

Nu doar femeile isi fac griji pentru tenul lor, ci si barbatii. Mai mult, aripioarele, acea zona a taliei de deasupra soldurilor care se mareste din cauza depunerilor de grasime (al nabii de greu de dat jos), preocupa si barbatii, nu doar reprezentantele sexului frumos.

De fapt, presiunile sociale cu privire la silueta care afecteaza femeile nu se mai limiteaza doar la „aria feminina”, arata un sondaj efectuat de JWT Intelligence. Mai exact, 79% din barbati simt presiunea sociala asupra aspectului fizic.

Pe de alta parte, desi procentul celor care-si fac griji cu privire la cum arata este mare, 72% din barbati sustin ca nu le prea pasa atat de mult cum se imbraca, preferand, pur si simplu, tinute comode, indiferent de cerintele vestimentare ale zilei, ale ocaziei sau ale bunului simt estetic. Totodata, doar 17% din barbati considera ca nu au de ce sa-si faca griji referitoare la aspectul fizic si se declara multumiti de trupul lor.

Iata principalele temeri ascunse ale barbatilor cu privire la cum arata:

14% din barbati nu sunt multumiti de forma si/sau de marimea nasunului

18% din barbati sunt nemultumiti de gradul de pilozitate corporala

18% isi fac griji referitoare la inaltime, fiind nemultumiti ca sunt prea scuzi sau prea inalti

28% din barbati sunt preocupati de tenul lor si-si fac griji cu privire la ridurile aparute

29% din barbati se tem ca vor cheli sau sunt deja complexati de calvi?ia care le afecteaza scalpul

29% din barbati sunt preocupati de pectoralii lor, temandu-se ca ar putea, la un moment dat, sau ca au deja cresteri de tesut adipos in zona pieptului, care ofera aspectul inestetic de „sani masculini”

39% din barbati sunt preocupati de „aripioarele”

39% din barbati sunt ingrijorati de „burta de bere”

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *