Search for content, post, videos

Tehnici sexuale de gheisa. Cum sa-l innebunesti in pat ca o profesionista

In ciuda credintei populare, gheisele au facut parte dintr-un cult cat se poate de respectat in cultura nipona. Spre surprinderea multora, ele nu erau vazute ca femei usoare, ci mai mult ca un fel de curtezane menite sa il multumeasca sub toate aspectele pe cel care tinea casa.

Insa, tehnicile lor sexuale, diferite si senzuale, au capatat renume la nivel mondial tocmai datorita faptului ca isi dadeau tot interesul sa-si multumeasca stapanul.

De-a lungul timpului aceste tehnici au fost studiate si multi dintre cei mai renumiti terapeuti specializati in probleme sexuale si in psiologia cuplului au ajuns la concluzia ca tehnicile sexuale practicate de gheise pot arpinde vapaia in orice relatie, oricat de monotona ar fi devenit ea.

Foloseste limba

Una dintre cele mai apreciate tehnici ale gheiselor este asa numitul „spalat cu limba”. Aceasta tehnica presupune plimbarea lenta a limbii pe spatele barbatului, pe coloana vertebrala, pe abdomen si pe piept. Astfel, sunt stimulate unele dintre cele mai erogene zone ale corpului masculin.

Racorirea


O alta tehnica folosita este cea a racoririi. Inainte de actul sexual in sine, gheisa sufla incet aer pe pielea barbatului pentru a-i provoca placere si pentru a-l face sa se simta confortabil. Buzele trebuie sa fie cat se poate de aproape de piele, fara a exista insa contact fizic. Aceasta atatare are rolul de a stimula porii pielii.

Muscatul

Unele locuri ale corpului barbatesc sunt ignorate de femei atunci cand vine vorba de sex. Gheisele insa erau constiente de faptul ca aceste locuri, daca sunt stimulate cum trebuie, pot sa-i ofere barbatului placeri nebanuite. Ele obisnuiau sa muste incet lobii urechilor, varfurile degetelor si obrajii celui pe care doreau sa-l satisfaca.

Soptitul

Una dintre cele mai apreciate tehnici ale gheiselor era cea a soptitului. Aceasta tehnica se pune in aplicare in timpul actului sexual. Femeia se pozitioneaza deasupra si ii rasufla incet barbatului in ureche, la fiecare miscare de bazin. Astfel sunt stimulate toate simturile barbatului iar cele doua corpuri intra in armonie perfecta.

Lipsa Initiaitvei

Desi o practica destul de controversata, gheisele cele mai apreciate erau cele care aratau supunere pana in punctul in care se aflau goale in pat alaturi de cel pe care doreau sa-l satisfaca. Aceasta tehnica presupune ca barbatul are impresia ca se afla in cotrol continuu, lucru demontat apoi intre cearsafuri.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *