Search for content, post, videos

Tehnici pentru un sex oral desavarsit pe care ambii parteneri le pot incerca

Orice barbat si orice femei si-ar dori sa se poata mandri cu faptul ca stiu sa ofere o partida desavarsita de sex oral. Pana una alta, si cel care ofera si cel care primeste trebuie sa se bucure de aceeasi atentie, din acest motiv exista unele tehnici pe care ambii parteneri le pot incerca.

 

Pentru ea: fii deasupra situatiei

 

Pentru a primi sex oral, ca femeie, nu trebuie neaparat sa stai intinsa pe spate. Lasa-l pe el sa stea intins pe spate, incepe sa-l saruti de la picioare in sus, joaca-te cu penisul lui, continua cu a-i saruta abdomenul si linge-i sfarcurile, continua mai apoi cu limba pe claviculele si pe gatul lui, pentru ca, spre final, sa ii incaleci capul astfel incat acesta sa fie chiar intre picioarele tale. Este o pozitie foarte erotica pentru un barbat pentru ca este atat de aproape de vulva femeii pe care o poate admira in toata splendoarea ei. Mai mult, fiind intins pe spate, ii este si mai comod sa se joace si cu degetele in timp ce-ti face sex oral.

 

Pentru amandoi: asezati-va in pozitia 69. In timp ce va oferiti unul altuia placerea de a primi sex oral, jucati-va si cu acea portiune de piele dintre organele genitale si anus. Frecarea zonei sporeste placerea amandurora, facilitand atingerea orgasmului.

 

Pentru el: incearca versiunea digitala a sexului oral

 

Pentru a putea fi numita regina sexului oral, o femeie trebuie sa-si foloseasca mai mult decat buzele in timp ce ofera aceasta placere. O metoda este de a tine un deget sub glandul penisului (sub cap), chiar in acea zona unde se afla sau se afla inca “ata”, si a freca usor zona in timp ce femeia cuprinde cu gura atat capul penisului, cat si degetul ei.

 

Pentru ea: putina presiune nu strica

 

Multe femei se plang ca sexul oral primit este foarte plictisitor pentru ca partenerii lor exercita prea putina presiune. Ce-i drept, prea mult presiune sau o forta de suctie prea mare pot cauza durere, asta nu inseamna, insa, ca limba si buzele trebuie sa fie atat de delicate incat sa nu le simti. Femeile care se confrunta cu aceasta problema isi pot ruga, pur si simplu, iubiti sa suga clitorisul in timpul sexului oral.

 

Pentru el: asa cum nu a mai fost lins vreodata

 

Gaura penisului, adica orificiul uretrei, este foarte sensibila. Cu toate acestea, multe femei ignora acel mic gol. Pentru o placere sporita pentru barbat, femeia poate sa-si infiga usor varful limbii in gaura si sa aplice putin presiune. Poate face asta si in timp ce care capul penisului in gura. Tehnica fiind putin practica de femei, cu siguranta barbatul se va simti cuprins de un val de placere cum nu a mai simtit pana acum.

 

Pentru ea: traiasca stimularea multipla!

 

Sexul oral nu trebuie sa se rezume nici la clitoris, nici la intrarea in vagin. Dimpotriva, este nevoie de toate pentru a fi desavarsit. Asadar, barbatul trebuie sa se foloseasca atat de buze si de limba, cat si de degete. In timp ce ii suge usor clitorisul o poate penetra cu unul sau mai multe degete in vagin sau, pentru femeile mai “invatate”, poate infige degetul mare in vagin, iar aratatorul in anus (bineinteles, usor si treptat, de preferinta dupa ce l-a umezit cu limba).

 

Pentru el: presiune pe zona de sub gland

 

Acea portiune care leaga corpul penisului de cap este extraordinar de sensibila. Deseori, orice mica greseala de atingere cu dintii se poate dovedi chiar dureroasa. Dar daca femeia insista cu limba pe acea portiune, placerea lui va fi sporita semnificativ. Mai mult poate aplica presiune si cu buzele, dar doar dupa ce-si trage buzele peste dinti, pentru a nu leza pielea sensibila.  

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *