Search for content, post, videos

Tehnici de sarut care-l vor innebuni!

Iata cateva metode cu adevarat incredibile prin care poti sa iti zapacesti de tot iubitul.       

1. Urechea este conceputa sa simta cele mai subtile senzatii, asa ca apropie-ti buzele la aproape un centimetru departare de urechea lui si geme usor. Asta cu siguranta il va atata.

2. Atinge-i cu varful limbii baza degetelor de la mana si apoi urca incet spre varful acestora. Zona incheieturii degetelor este foarte sensibila, dar, ca si urechea, este arareori stimulata. Apoi, ia-i varful degetelor intre buzele tale si suge usor.

3.  Plimba-ti buzele – cat mai uscate posibil – de-a lungul fruntii, coboara apoi spre tampla, obraji si astfel ajungi de unde ai pornit, la gura. Acest sarut uscat se va simti total diferit din cauza ca fata este acoperita cu un puf delicat, aproape invizibil. Subtila atingere va provoca fiori sublimi.

4. Putine saruturi transmit un mesaj de tipul “te doresc” mai bine decat cele de pe gat. Pentru a creste intensitatea, trage-i capul usor pe spate. Asta ii va expune un tendon extra senzitiv ce porneste de la ureche spre umar. Incepe de la ureche, alternand muscaturi mici cu saruturi tandre in asa fel incat sa stie ce urmeaza.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *