Search for content, post, videos

Teama de plictiseala in relatie? Iata cum sa-i mentii interesul viu fara sa te faci de ras!

Fie ca esti la inceput, fie ca esti intr-o relatie de lunga durata, tot ti-e teama ca partenerul ar putea sa se plictiseasca de tine. Este o teama fireasca pentru oricine implicat intr-o relatie in care chiar ii pasa de partener!

 

Exista insa moduri prin care poti sa mentii viu interesul in relatia de cuplu fara a parea exagerata sau ridicola!

 

1. Fii increzatoare

O atitudine increzatoare nu tine de machiaj sau de tinuta, ci de comportament. De regula, barbatii gasesc mult mai atragatoare femeile care au incredere in fortele proprii, fara a fi, insa, narcisiste sau arogante in vreun fel.

 

2. Pastreaza-ti propriile pasiuni

Iti place sa faci jogging in parc, sa te plimbi prin librarii in ziua ta libera, sa faci echitatie? Oricare ar fi placerea sau hobby-ul tau, nu renunta la el pentru activitati in doi. Si partenerul are nevoie de timp pentru el insusi asa cum si tu ai nevoie pentru timp pentru tine.

 

3. Nu te juca emotional cu el

A te juca emotional cu partenerul, indiferent cat de buna esti la asa ceva, nu va face decat sa-l indeparteze pe celalalt de tine. Onestitatea este cel mai bun „lipici” al unei relatii de cuplu, asadar nu apela la niciun soi de forma de manipulare.

 

4. Nu folosi sexul ca recompensa sau pedeapsa

Sexul se face de placere si atat. Insa multe femei comit greseala de a folosi sexul ca recompensa in cazul in care partenerul a facut ceva bun si ca pedeapsa (adica refuza sa faca sex) daca acesta a gresit cu ceva.

 

5. Fa surprize sexuale

Poate nu ai timp sau poate chiar nu poti pentru ca nu se cuvine sa te prezinti la el la birou doar intr-un palton si goala-pusca pe dedesubt. Insa exista si alte mici surprize sexuale care pot fi facute in casa.

 

6. Nu mai minti si nu mai exagera

99% din tensiunile dintre oameni apar pe fondul povestilor neadevarate sau exagerate pe care le spun. Nu-ti mai minti partenerul si nu mai exagera cand povestesti ceva, indiferent ca sunteti doar voi doi sau mai multi.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *