Search for content, post, videos

Te certi mult cu partenerul? Nu dispera! Iata ce spun specialistii

La inceput, in toate relatii este numai lapte si miere. Totul este bine, ambii parteneri sunt intelegatori si nimic nu pare sa strice armonia. Insa, in multe cupluri, totul se transforma intr-un calvar atunci cand incep sa apara certurile.

Desi avem tendinta sa credem ca doi oameni care se cearta non stop nu se potrivesc, expertii in domeniu ne contrazic.

Acestia sustin ca cei care se cearta non-stop se iubesc mai mult. Oricat de ciudat ar fi, au si o explicatie logica. Cuplurile ca se cearta si isi reproseaza tot felul de lucruri, termina prin a rezolva problemele care ii macina. o persoana care are ceva de reprosat, ii pasa.

Certurile nu au scopul de a destabiliza relatia, ci de a da un suflu nou cuplului. Fiecare afla punctul de vedere al celuilalt, relatia continund intr-un mod sincer si echilibrat.

Daca nu te-am convins pana acum! Iata 5 argumente pentru care cuplurile care se cearta se iubesc mai mult.

1. Daca te certi cu partenerul, inseamna ca te simti in largul tau

Cuplurile care au sentimente nu se tem sa spuna ce gandesc. Nu le este teama de reactia celuilalt si vor spune ce-i nemultumeste pentru a avea posibilitatea sa indrepte lucrurile.

2. Cuplurile care se cearta sunt mai pasionale

Specialistii numesc asta „transferul catre starea de placere”. Asa cum se spune si in popor: „impacarile sunt mai dulci”

Citeste si: 10 sfaturi pentru a fi irezistibila in fata barbatilor

3. Cearta arata ca vrei sa indrepti lucrurile

„De ce nu ai lasat capacul la toaleta”. Este un exemplu banal, insa multi trec prin aceasta situatie si este un mijloc prin care partenerul spune ce-l scoate din sarite, iar la un moment dat, dupa mai multe certuri, partenerul nu va mai repeta acest obicei banal, dar enervant pentru cel de langa el.

4. Cearta va face sa va cunoasteti mai bine

Atunci cand nu sunt conflicte, partenerii ajung sa se plictiseasca si sa se inchida in sine. Nu reusesc sa-si expuna adevarata personalitate.

Cu totii invatam din greseli, iar aceste mici certuri ne ajuta sa evoluam pe plan personal.

5. Este obligatoriu sa te certi din dragoste

Chiar daca este ciudat, cearta din dragoste este cea mai puternica emotie. Lucrurile devin mult mai logice dupa o disputa, iar partenerii vor aprecia asta dupa.

Citeste si: Afrodisiacele imbunatatesc viata sexuala

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *