Search for content, post, videos

Te-ai indragostit de altcineva? 5 motive sa renunti la relatia ta actuala

In clipa in care viata de cuplu nu te mai implineste, inconstient incepi sa iti cauti fericirea in alta parte. Inainte sa iei o decizie finala, exclude orice influenta din exterior si pune in balanta motivele pro si contra unei eventuale despartiri. Daca galantarul se inclina catre separare, probabil ca relatia este deja condamnata esecului.

Iata cateva argumente in favoarea incheierii relatiei, in cazul in care te-ai indragostit deja de altcineva:

1. Esti cu gandul in alta parte

Partenerul tau actual probabil inca isi mai face planuri de vacanta cu tine sau poate chiar mai serioase de atat, iar tu te gandesti mereu la alta persoana (uneori chiar si atunci cand faceti sex). Nu e tocmai cea mai corecta atitudine fata de el, ceea ce inseamna ca poate este timpul sa-i redai libertatea.

2. Oricine ar trebui sa isi urmeze inima

Nu te simti vinovat/a pentru ca te-ai indragostit de altcineva, dragostea are caile ei care nu sunt deloc rationale. In schimb, daca ai facut-o, este mai bine sa iti urmezi instinctele, altfel vei ajunge sa acumulezi frustrari si sa simti ca partenerul actual sta in calea fericirii tale, ceea ce nu este deloc adevarat. Tu esti singurul/singura care poate decide ce curs va lua de acum viata ta.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *