Search for content, post, videos

Tanjesti dupa un preludiu mai lung? Obtine-l in trei pasi!

Adevarul este acesta: oricat de atent si tandru este un partener la inceputul, cand este dispus sa-ti maseze picioarele si o ora, odata cu inaintarea in relatie, lucrurile se desfasoara mai repede si unele etape sunt sarite. In cazul sexului este vorba, de regula, de preludiu.

 

Daca, in cele mai multe dintre cazuri, barbatii se pot bucura de sex si fara preludiu, in cazul femeilor situatia este diferita. De altfel, majoritatea femeilor au nevoie de preludiu indelung pentru a atinge orgasmul, lipsa lui ducand la o proasta lubrifiere vaginala, fapt ce cauza disconfort si chiar durere in timpul sexului.

 

Asadar, preludiul conteaza in orice moment al relatiei. Iata cum poti face ca preludiul sa dureze mai mult!

 

Pasul 1: Domoleste-l!

 

Cand el este pus pe fapte marete de la inceput, ea trebuie sa-i domoleasca ritmul, dar cu diplomatie si caldura. O partida de sex nu trebuie neaparat sa inceapa cu dezbracarea de toate hainele, ci cu imbratisari si saturi. O femeie care stie cum sa ceara cu tandrete o imbratisare indelunga, de aproximativ 20-30 de secunde, isi creste astfle nivelul de oxitocina, hormonul produs natural de organism care accentueaza starea de excitare. Este si in beneficiul barbatilor sa acorde imbratisarile inainte de penetrare, spune profesorul Ian Kerner, autor al cartii “She Comes First” (“Ea are orgasm prima” sau, intr-o traducere mai libera, “Ea isi da drumul prima”).

 

Pentru a obtine un preludiu mai lung, femeia trebuie sa stie “sa ceara frumos”, folosindu-se de cuvinte simple, dar spuse mieros: “Ador cand ma strangi usor de ceafa si de umeri (sau de alta parte a corpului)”. Mai exista si varianta dusului: “Hai sa facem un dus impreuna. O sa am grija sa nu scape nicio portiune din tine nesapunita”. De regula, rareori un barbat va refuza o astfel de invitatie si va intoarce cu siguranta mangaierile umede si cremoase ale gelului de dus prelins pe tot trupul femeii.

 

Pasul 2: Gadila-i orgoliu!

 

Odata contactul fizic stabilit, dar nu penetrarea, un barbat se va simti cu siguranta magulit daca femeia ii va aprecia “efortul”: “Ador cand ma atingi asa…” La auzul unor astfel de cuvinte, el se va stradui si mai mult sa o faca pe ea sa se simta cu adevarat bine, spune Hilda Hutcherson, autor al cartii “Pleasure: A Woman’s Guide to Getting the Sex You Want, Need and Deserve”.

 

Pasul 3: Spune-i ce-ti doresti!

 

Lou Paget, autor al cartii “The Great Lover Playbook”, spune ca toate cuvintele rostite trebuie sa aiba o nota pozitive: “Imi este atat de bine cu tine”. Dupa aceste cuvinte (sau altele care sa indice starea de bine), femeia vine si cu “cererea”: “Hai sa o luam usor in seara asta, usor si adanc”. Cel mai probabil, el se va conforma, iar daca va auzi din gura ei si “Hmmmm, ce bine e”, nu-si va schimba cadenta.

 

Astfel barbatul este domolit si indrumat, fara sa i se reduca nivelul lui de placere, dar sporind insa placerea femeii. Si, pana una alta, nu exista satisfactia mai mare pentru un barbat decat sa vada ca femeia de langa el este cu totul pierduta in extaz.  

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *